Loting 1e speelronde Ton Zandboer Cup

woensdag 15 januari 2020

Op dinsdagmiddag 14 januari is op het bondsbureau de loting verricht voor zowel de scratch als de handicap editie van de Ton Zandboer Cup 2020.

Op dinsdagmiddag 14 januari is op het bondsbureau de loting verricht voor zowel de scratch als de handicap editie van de Ton Zandboer Cup 2020.

In een poging de reisafstanden voor de 1e speelronde iets te beperken waren, voorafgaand aan de loting, de 25 scratchteams maar ook de 22 aangemelde handicapteams geografisch verdeeld over twee poules en was het, mede door een oneven aantal scratchteams nodig enkele (gelote) teams een "bye" te geven naar de 2e speelronde waarin, per poule, 6 teams gaan strijden om 3 finaleplaatsen. De finale wordt op 17 mei in Tilburg gespeeld bij Dolfijn - The Plays to Be -

Bekijk de lotingen hieronder en klik hier voor het speelschema het resultaat en alle overige informatie.

Misschien ook interessant...

Zondag starten de Nederlandse kampioenschappen

Exact twee dagen voor de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 beginnen de Nederlandse kampioenschappen van 2020 voor leden t/m 21 jaar en voor de Elite klasse. Helaas hebben we i.v.m. het coronavirus een beperking op het aantal toegestane toeschouwers moeten invoeren.

Lintjesregen brengt positief nieuws

En is deze tijd is positief nieuws meer dan welkom! Als NBF zijn we zeer trots op de koninklijke onderscheidingen die Bep Klaassen-Van Persie en Ton Zandboer, beiden NBF-bestuurslid, vandaag hebben ontvangen.

Europese kampioenschappen heren en dames opnieuw uitgesteld

De beide seniorenselecties van Team NL Bowling kregen op oudejaarsdag een nieuwe teleurstelling te verwerken toen we het bericht ontvingen dat zowel de EK heren (januari, Helsinki) als de EK dames (februari, Aalborg) opnieuw uitgesteld zijn.

Aftellen tot de EKJ bowlen in Tilburg

Nog een paar dagen en dan komen de eerste van 22 landenteams aan in Tilburg voor de Europese jeugdkampioenschappen 2021 (EYC 2021). De EYC 2021 gaan op 12 september van start. Helaas is hierbij geen publiek aanwezig.