Lintjesregen brengt positief nieuws

vrijdag 24 april 2020

En is deze tijd is positief nieuws meer dan welkom! Als NBF zijn we zeer trots op de koninklijke onderscheidingen die Bep Klaassen-Van Persie en Ton Zandboer, beiden NBF-bestuurslid, vandaag hebben ontvangen.

En is deze tijd is positief nieuws meer dan welkom! Als NBF zijn we zeer trots op de koninklijke onderscheidingen die Bep Klaassen-Van Persie en Ton Zandboer, beiden NBF-bestuurslid, vandaag hebben ontvangen.

Ton Zandboer: Ridder in de Orde van Oranje Nassau
De burgermeester van Tilburg had het druk vanochtend, hij moest 31 telefoontjes plegen. Eén ervan was voor Ton Zandboer (foto rechts). Sinds 1969 is Zandboer al actief als vrijwilliger en bestuurslid bij de NBF. Daarnaast heeft hij nog vele andere vrijwillige functies bekleed, o.a. als voorzitter van de BV Tilburg en organisatie van het Bronzen Schietspoel Toernooi. Op dit moment is Zandboer bezig aan zijn laatste termijn als bestuurslid en als voorzitter van het EYC 2020 organisatiecommittee.

Klik hier voor een artikel uit het Brabants Dagblad over de lintjesregen in Tilburg.

Bep Klaassen-Van Persie: Lid in de Orde van Oranje Nassau
NBF-bestuurslid Bep Klaassen-Van Persie (foto onder © Woensdrecht.nl) kreeg zelfs persoonlijk bezoek van de burgermeester, die het iets minder druk had vandaag met twee bezoekjes. Net als Zandboer is Klaassen-Van Persie al geruime tijd actief als vrijwilliger binnen de bowlingsport. Bij haar verenigingen, binnen de regio Noord-Brabant en sinds kort ook als bestuurslid van de federatie. Ook is zij momenteel actief als toernooidirecteur van het EYC 2020.

We zijn als NBF ontzettend trots dat deze twee kanjers zich aan onze organisatie hebben verbonden! Ze zijn het levende bewijs dat sport niet zonder de inzet van vrijwilligers kan. Het is prachtig dat zij in die rol vandaag deze prachtige onderscheidingen hebben ontvangen.


Misschien ook interessant...

Denise Blankenzee wint brons op de ECC 2019

Tijdens de European Championships of Champions (ECC) in Ankara heeft Denise Blankenzee de bronzen medaille gewonnen! De 19-jarige international uit Julianadorp kende een superweek die werd beloond met een mooie medaille.

Dit seizoen online inschrijven voor de NTL

Sinds kort kun je jouw team online inschrijven voor het nieuwe NTL seizoen. Uiteraard begrijpen we dat je nu nog niet alle informatie compleet hebt. Daarom kun je voor jouw team alvast een plekje reserveren via de voorinschrijving en vervolgens alle benodigde informatie op een later moment aanleveren.

Uitslagen 1e weekend Nationale Trio League

Op 28 en 29 september zijn de eerste wedstrijden gespeeld in de Nationale Trio Leagues van dit seizoen. In het hele land namen (jeugd)teams het voor de eerste keer tegen elkaar op in de diverse leagues!

NBF Awards 2020: Genomineerden voor Team van het Jaar

We gaan iets nieuws doen! Vanaf dit jaar worden de traditionele awards voor de vrijwillig(st)er van het jaar flink uitgebreid onder de noemer NBF Awards.