Lindsey Paling bereikt volgende ronde QubicaAMF World Cup

donderdag 21 november 2019

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië, heeft Lindsey Paling na 24 games voorronde de tweede ronde bereikt. Voor Michell Stinissen is vandaag na 24 games helaas het doek gevallen.

Tijdens de QubicaAMF World Cup in Indonesië, heeft Lindsey Paling na 24 games voorronde de tweede ronde bereikt. Voor Michell Stinissen is vandaag na 24 games helaas het doek gevallen.

In de Top 24
De 22-jarige Paling maakt deze week haar debuut bij de World Cup. Verdeeld over vier series van 6 games heeft zij haar kwalificatie gespeeld, samen met haar 59 concurrenten. Het begin was wat stroef, maar daarna begon Paling goed te scoren, met als hoogtepunt de tweede dag. Na een serie van 1249 steeg Paling zelfs naar de 8e plek. Helaas kon ze die ranking niet vasthouden, maar toch heeft Paling zich als 15e weten te plaatsen voor de volgende ronde. Ze heeft daarbij een total pinfall van 4590 (gem. 191,25) behaald. Het gat met de Top 8, het volgende doel, is 196 pins, maar er staan vrijdag ook nog acht games op het programma. Dus wie weet of er nog een stunt in zit voor de Zeeuwse.

Om 08.00 uur Nederlandse tijd beginnen de beste 24 dames en beste 24 heren aan hun 8 games. Dit is live te volgen via YouTube, livescoring en de website. We wensen Paling en coach Ron van den Bogaard via deze weg veel succes!

Geen drie keer scheepsrecht
Helaas is het Stinissen niet gelukt om de Top 24 te bereiken. Tijdens zijn derde deelname aan de QubicaAMF World Cup ging hij er weer voor, maar helaas zonder succes. Met 4659 (gem. 194,12) eindigt Stinissen op de 33e plek, 87 pins achter de cut. Een teleurstelling voor de winnaar van het Bowlen van het Jaar klassement van de afgelopen twee seizoen, van wie iedereen weet hoe goed hij kan bowlen.

Bij de heren lijkt er geen maat te staan op Francois Louw uit Zuid Afrika. Met een gemiddelde van exact 230 staat hij ruim voor op de rest van het klassement en daarmee is hij de grote favoriet voor de titel dit jaar. Maar er zijn nog twee dagen te gaan, waarin van alles kan gebeuren.

Blijf op de hoogte via eerder genoemde links of de social media kanalen van Team NL Bowling.

Misschien ook interessant...