Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

woensdag 6 oktober 2021

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

De deelnemende verenigingen, bestaande uit een dames- en herenteams van 4 personen spelen tijdens de voorronde vier games in teamverband, Amerikaans systeem. De top 5 plaatst zich voor de finale die wederom uit 4 games zal bestaan. De pinfall uit de voorronde wordt NIET MEEGENOMEN naar de finale, dus elke geplaatste vereniging maakt evenveel kans op de titel.

De Stedenontmoeting Senioren 50+ 2021 is een evenement waaraan conform art. 106 van het NBF Sportreglement uitsluitend kan worden deelgenomen door spelers die op 31 december 2020 jongstleden de leeftijd van 49 jaar of ouder hadden bereikt. Er mogen voor zowel het heren-als damesteam maximaal 8 spelers worden aangemeld.

Misschien ook interessant...

De mondkapjesplicht tijdens het bowlen

De mondkapjesplicht geldt vanaf 1 december voor iedereen van 13 jaar en ouder die zich begeeft in alle publieke binnenruimtes, zoals binnensportaccommodaties. Deze verplichting geldt in eerste instantie voor drie maanden. In dit artikel lichten we toe welke gevolgen het heeft voor het beoefenen van de bowlingsport.

NBF volgt ontwikkelingen rondom het coronavirus

Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij ons bekend. Omdat we deze week de eerste vragen hebben ontvangen over evenementen, informeren we je graag over de stand van zaken.

Ontdek de mogelijkheden met Lanetalk

Vrijdag 11 juni deelden we een nieuwe challenge in het kader van de Back to Bowling Countdown, dit keer van onze scoringpartner Lanetalk. Hoog tijd om je eens bij te praten over de mogelijkheden die Lanetalk jouw biedt.

Oproep NOC*NSF aan verenigingen: Werk mee aan onderzoek i.v.m. de corona crisis

Het Mulier Instituut is gestart met het verenigingsonderzoek om de impact van de coronacrisis zo goed mogelijk in kaart te brengen. Voor een goed beeld is het van belang dat zoveel mogelijk verenigingen de vragenlijst invullen. Hoe scherper dit beeld, hoe beter NOC*NSF weet voor welk soort maatregelen we bij het Rijk en de gemeenten moeten pleiten.