Indeling Nationale Trio Leagues gepubliceerd

zondag 22 augustus 2021

Nog ruim een maand en dan staat de eerste speelronde van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen op de kalender. Deze week zijn de indelingen van alle leagues gepubliceerd, inclusief de nieuwe piramide.

Nog ruim een maand en dan staat de eerste speelronde van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen op de kalender. Deze week zijn de indelingen van alle leagues gepubliceerd, inclusief de nieuwe piramide.

Nieuwe NTL-piramide
Vrijdag 20 augustus zijn alle teamcaptains geïnformeerd over het volgende:
Ten opzichte van het niet gestarte vorige seizoen is het aantal teams dat zich heeft aangemeld veranderd, het zijn er helaas minder geworden. Dit betekende dat, als we opengevallen plaatsen gingen opvullen door versterkte promotie en we de opbouw van de piramide (1x Eredivisie, 2x 1e Divisie, 2x Hoofdklasse, 4x 1e klasse en de overige teams in de 2e klasse) niet gingen wijzigen, er twee leagues overbleven in de laagste klasse. Gelet op de dan voor deze klasse ontstane extreme reisafstanden werd dit een onwenselijke situatie.

We hebben daarom het besluit genomen opbouw van de NTL-piramide te herzien in 1 league Eredivisie, 2 leagues 1e Divisie, 4 leagues 2e Divisie en 4 leagues 3e Divisie waarbij de teams grotendeels over de diverse divisies zijn verdeeld op basis van de behaalde teamgemiddelden tijdens het onderbroken seizoen 2019-2020.

Klik hier voor de indeling van de diverse leagues. Het is ons streven om uiterlijk 3 september de programma's per speelronde te publiceren.


Misschien ook interessant...

NBF opleidingsaanbod 2020-2021 bekend

Eén van de voordelen van je NBF-lidmaatschap is dat je bij ons een opleiding kan volgen tot trainer en/of wedstrijdleider. Ons aanbod voor dit seizoen kun je vinden in de verschillende brochures.

In memoriam - Paul Douw

Woensdag 28 april ontvingen wij het bericht dat Paul Douw op dinsdag 27 april overleden is. Hij is 71 jaar geworden.

Nederlanders presteren goed in Europa

Het afgelopen weekend is door Nederlanders goed gepresteerd tijdens internationale toernooien. Tijdens het YET-toernooi in België werd zelfs vijf keer goud gewonnen.

Nationale Trio Leagues gaan door

We krijgen deze week veel vragen over de nieuwe maatregelen. Begrijpelijk, het is weer zoeken wat er voor onze sport wel en niet mogelijk is. Zo krijgen we ook enkele vragen over doorgang van de Nationale Trio Leagues, waarvan aankomend weekend een speelronde op de kalender staat.