Highlights Weber Cup 2020 binnenkort te zien bij RTL 7

woensdag 21 oktober 2020

In Engeland is maandag 19 oktober de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team Amerika, begonnen. Binnenkort worden de highlights van deze ontmoeting uitgezonden op RTL 7.

In Engeland is maandag 19 oktober de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team Amerika, begonnen. Binnenkort worden de highlights van deze ontmoeting uitgezonden op RTL 7.

Anders dan anders
Het is best gek om weer een bal te zien rollen, maar het gebeurd toch echt in de Engelse studio waar de Weber Cup 2020 gespeeld wordt. Twee teams van 5 absolute wereldtoppers nemen het er tegen elkaar op, in een ambiance die door het ontbreken van publiek anders is dan anders. Desalniettemin maken de teams er een prachtige show van met bowlen van het hoogste niveau. Via social media zijn enkele mooie shots al te zien, binnenkort volgt op RTL 7 een samenvatting van alle hoogtepunten.

Er was zelfs even sprake van live verslaglegging op RTL, maar dat is helaas niet doorgegaan. Toch is het mooi voor onze sport dat deze nationale zender er aandacht aan besteed, wie weet volgt er in de toekomst nog veel meer.

Zodra de exacte uitzendtijden bekend zijn publiceren we dat natuurlijk. Mocht je niet kunnen wachten, kijk dan woensdagavond naar de ontknoping, via de stream op matchroom.live/home.

Voor meer informatie over de Weber Cup, ga naar www.webercup.com.

Misschien ook interessant...

Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.

Online meeting met voorzitters opnieuw waardevol gebleken

Maandag 21 september vond een nieuwe online meeting plaats met voorzitters van de aangesloten verenigingen. Ondanks dat de grootte van de groep iets kleiner was dan de vorige twee meetings, bleek het niet minder waardevol voor alle aanwezigen.

Vrijwilligers, bedankt!

Vandaag, dinsdag 7 december 2021, is het Nationale Vrijwilligersdag. Een mooie gelegenheid om alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze sport nog eens hartelijk te bedanken!

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee