ESBC Europese kampioenschappen 2021 geannuleerd

dinsdag 23 februari 2021

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021 bij onze Oosterburen in Berlijn, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.

Ontzettend balen
We hebben al bijna een jaar te maken met het coronavirus, maar het blijft iedere keer weer ontzettend balen wanneer een dusdanig evenement wordt uitgesteld of geannuleerd. De ESBC EK kan ieder jaar op vele Nederlandse deelnemers rekenen, die daar een jaar lang naar uit kijken. Vanwege de sportieve uitdaging, maar ook om vrienden uit heel Europa weer te ontmoeten. Dat blijft zuur en we leven mee met alle leden die zich voor deze kampioenschappen hadden aangemeld.

Ondertussen kijkt de organisatie van de ESBC EK alweer vooruit naar de toekomst en is men druk doende om de kampioenschappen voor de komende jaren toe te kennen aan diverse gastlanden, waarvoor nu o.a. Duitsland, Israël en Frankrijk in aanmerking komen.

Misschien ook interessant...

Wijziging sportreglement ingetrokken

Een week na onze communicatie over enkele wijzigingen in ons sportreglement komen wij terug op deze beslissing. Wij lichten graag toe waarom een eerder genomen besluit per direct wordt ingetrokken.

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.

Teamcaptains online in gesprek over restant NTL-speeldagen

Maandag 14 december organiseerden we een online bijeenkomst met teamcaptains van de diverse Nationale Trio Leagues. Onderwerp van gesprek was de invulling van de resterende speeldagen van dit seizoen.

EYC 2020 in april geannuleerd, organisatie onderzoekt naar nieuwe data

Enkele weken voorafgaand aan de start van de EYC 2020 heeft het organisatiecomité in overleg met ETBF, de Nederlandse overheid en alle partners de beslissing genomen om de EK Jeugd 2020 niet in april te organiseren.