Doe mee met Storm Lightning Rounds, powered by Lanetalk

vrijdag 25 juni 2021

Lanetalk, scoringpartner van de NBF, en Storm komen met een nieuw mondiaal toernooi waar jij nu kunt deelnemen in 15 centra verspreid door heel Nederland. Speel jezelf in de finale eind juli en maak kans op prachtige prijzen uit de prijzenpot ter waarde van 10.000 euro.

Lanetalk, scoringpartner van de NBF, en Storm komen met een nieuw mondiaal toernooi waar jij nu kunt deelnemen in 15 centra verspreid door heel Nederland. Speel jezelf in de finale eind juli en maak kans op prachtige prijzen uit de prijzenpot ter waarde van 10.000 euro.

Lightning Rounds
Deze Lightning Rounds is de nieuwste challenge van Lanetalk, de app die het mogelijk maakt te bowlen tegen wie je wilt, wanneer jij maar wilt. Dit online toernooi bestaat uit één kwalificatieronde t/m 11 juli en 4 finalerondes, waarvan de laatste finaleronde op 31 juli gespeeld wordt. Lukt het jou om je bij de beste 5.000 spelers van de hele wereld te plaatsen? Kijk voor meer informatie op stormrounds.com/bowler. Hier vind je alle informatie over het toernooi, de spelregels, het programma en de prijzen.

Zoek jouw centrum
Inmiddels is de Lanetalk app in 15 centra verspreid over heel Nederland te gebruiken. Het gaat om de volgende centra:
- Bowling De Veenpoort, Veendam
- Bowling 't Witte Hoes, Rijssen
- Bowling & Partycentrum 's-Heerenberg
- Bowling Goes
- Olround Bowling, Veenendaal
- Dolfijn - The Plays to Be - Tilburg
- Stardust Bowling, Sittard
- Bowling Putter Eng, Putten
- Bowling De Korf, Leusden
- Bowl & Fun, Emmen
- All American Bowling, Noordwijkerhout
- Bowling & Partycentrum Westerpark, Zoetermeer
- Café Duijn Bowling, Spierdijk
- Bowling Split, Purmerend
- Bowling De Worp, Deventer

We wensen je veel succes met deze challenge! Houd onze communicatie in de gaten voor meer challenges in de toekomst, ook landelijke en regionale challenges.

Meer weten over de Lanetalk app? Klik dan hier.

Misschien ook interessant...

Winnaars Bowltech Probowl bowlingballen bekend

Dinsdag 10 november waren we eindelijk in de gelegenheid om op een rustig bondsbureau in Veenendaal de trekking te verrichten van onze bowlingballen actie van deze zomer. De 10 winnaars zijn bekend!

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

Update coronavirus: Maatregelen aangescherpt, bowlen niet toegestaan t/m 14 januari 2022

Per 19 december is Nederland opnieuw in een zgn. harde lockdown, wat betekent dat bowlen niet is toegestaan. Deze maatregelen zijn van kracht t/m 14 januari 2022. Dat betekent dat de laatste ballen van 2021 gegooid zijn.

Uitkijken naar een nieuw seizoen Nationale Trio League

Teamcaptain Gustaaf Kamphorst van Pinsanity uit de NTL Regio Oost kijkt uit naar het nieuwe NTL seizoen met teams van een gelijkwaardig niveau: ,Ik denk dat voor veel mensen er nu een soort drempel ligt op het deelnemen aan de trio league, en nog steeds wordt gezien dat dit alleen voor de A spelers is en voor de beste van de beste. gelukkig zijn er meer dan genoeg klassen om in te spelen voor bowlers van elk niveau. '' Meer informatie inclusief de online voorinschrijving tref je in de link.