Denise Blankenzee is verkozen tot de Speelster van het Jaar

vrijdag 12 juni 2020

Denise Blankenzee is dankzij haar knappe prestaties het afgelopen jaar, met o.a. brons op de ECC, en haar continue progressie verkozen tot Speelster van het Jaar.

Misschien ook interessant...

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee

Bowlen.nl valt deze week bij alle leden op de mat

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.

Nieuwe Youth Euro Trophy gestart zonder Nederlands eremetaal

In Southampton is in het weekend van 7 & 8 september een nieuw seizoen van de Youth Euro Trophy gestart, de Europese tour voor jeugd en jong senioren. Ondanks diverse goede prestaties vielen vielen er helaas geen landgenoten in de prijzen.

De regionale jeugdselectie: misschien wel iets voor jou!

Ook dit seizoen zijn verspreid over het land regionale jeugdselecties actief. Onder leiding van een groep gediplomeerde trainers komen per regio alle talenten bij elkaar voor extra trainingen. Er is nog plek voor nieuwe spelers. Iets voor jou?