De Daltons uit Hellevoetsluis zijn Team van het Jaar

vrijdag 5 juni 2020

De Daltons uit Hellevoetsluis en uitkomend in de NTL Hoofdklasse zijn verkozen tot Team van het Jaar. Dankzij hun knappe prestaties en grote voorsprong in de competitie zijn ze verkozen.

De Daltons uit Hellevoetsluis en uitkomend in de NTL Hoofdklasse zijn verkozen tot Team van het Jaar. Dankzij hun knappe prestaties en grote voorsprong in de competitie zijn ze verkozen.

Het team bestaat uit spelers Ed van Bever, Ad Roox, John Hagens, Davey Roseboom, Peter de Wit en teamcaptain Ed van der Blom. De trotse teamcaptain is erg blij met de onderscheiding:,, We zijn vereerd als team en als teamcaptain ben ik erg trots op de mannen.''

We willen ook onze waardering uitspreken voor de andere genomineerden: de Tilburg Dolphins en het Stedenteam 50+ van de Nieuwegeinse BV voor hun knappe prestaties dit jaar.

Volgende week gaan we verder met de NBF Awards. Dit maal komt de Speler van het Jaar aan bod.

Misschien ook interessant...

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.

De nieuwe naam van onze wereldorganisatie past beter bij de ambities

De organisatie die we kenden als World Bowling en daarvoor nog als de WTBA, heeft een naamsverandering ondergaan. Vanaf nu zijn we als NBF aangesloten bij de International Bowling Federation (IBF).

Vanaf 18 november: WK Masters (50+) met Nederland in actie

Donderdag 18 november starten de Wereldkampioenschappen Masters, voor bowlers in de categorie 50+ en in de categorie 65+, in Dubai. Er wordt tijdens deze WK gestreden in de Singles, Doubles, Teams (4) en Mixed (4).

International February: it's on!

Nee, we gaan in februari niet alles in het Engels doen. Maar we kijken wel uit naar twee prachtige internationale toernooien deze maand: Het 20e Brunswick Open Internationaal YET Toernooi in Nieuwegein en het Hammer Bronzen Schietpoel Toernooi in Tilburg.