D-bowlen: Competitie start zaterdag 5 oktober

donderdag 3 oktober 2019

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Nieuw team na organisatie clinic
In Eindhoven wordt 5 oktober gestart met de competitie seizoen 2019-2020. De volgende verenigingen vaardigen teams af: ADSV BC Amstelstad, BC Rotterdam, DBC Utrecht, BC Het Zuiden-Tilburg, DBC Purmerend, DSV Almere en Liever Sportief-Arnem.

De club uit Arnhem is nieuw en dat komt mede door de succesvolle organisatie van een clinic afgelopen zomer, waarbij de NBF op de achtergrond ondersteuning heeft geboden. Een prachtig resultaat na alle tijd en energie die er door de vrijwilligers van de KNDSB ingestoken is. Het aantal bowlende leden met een auditieve beperking heeft nu bijna de 100 bereikt.

10 teams komen dit seizoen in actie in de Hoofdklasse, 10 teams in de 1e klasse. Per wedstrijddag worden 6 games gebowld, te beginnen in Mega Bowling Woensel. Uitslagen en meer nieuws over D-bowlen en onze samenwerking met de KNDSB vind je op deze pagina: http://nbf.bowlen.nl/Voorleden/D-bowlen.aspx

Misschien ook interessant...

Renzo Klijn en Pinhunters vallen in de prijzen bij Odin Challenge

Twee weken geleden zijn we begonnen met de Odin Challenge. Een mooie kans om het verhaal achter jouw bijzondere shirt te vertellen. Renzo Klijn heeft met de challenge individueel een shirt gewonnen. Sander Broers heeft met zijn team Pinhunters shirts voor het gehele team gewonnen.

Win een gloednieuwe bowlingbal!

We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen!

Nationale Trio Leagues gaan door

We krijgen deze week veel vragen over de nieuwe maatregelen. Begrijpelijk, het is weer zoeken wat er voor onze sport wel en niet mogelijk is. Zo krijgen we ook enkele vragen over doorgang van de Nationale Trio Leagues, waarvan aankomend weekend een speelronde op de kalender staat.

Erik Meegdes is de vrijwilliger van het Jaar

Erik Meegdes is dankzij zijn enorme inzet voor het bowlen bij de BV Den Bosch en voor de nationale bowlingsport verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar!