Bowlen.nl valt deze week bij alle leden op de mat

woensdag 21 april 2021

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.

Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.

Cover
Regerende Nederlands kampioen junioren en jeugdinternational Milan Scheffer vindt je terug op de cover van de nieuwste Bowlen.nl. Onze redactie ging bij hem op bezoek in Leiden en ging in gesprek over bowlen in coronatijd.

Interviews
Ook in deze editie van Bowlen.nl vind je weer veel interviews terug, onder andere met NBF-leden Ad van Zitteren, al jaren actief in de bowlingsport met diverse vrijwilligerspetten op. Met Remy Wieffer, bowler uit Overijssel die in 2020 verantwoordelijk was voor de laatste 300 game. En met Denise Blankenzee, die in Amerika bowlen met studeren combineert op jacht naar het hoogst haalbare.

Bondscoach Mariska van den Bos vertelt over het mentale aspect van onze sport, terwijl Lia Fievet ons bijpraat over de stand van zaken binnen het 50+ bowlen.

Natuurlijk komt ook de coronacrisis aan bod, in gesprekken met NBF-directeur Arjan de Vries en NBF-bestuurslid en tevens bowlingondernemer Elco Gorter.

Leden werven
In de rubriek 'leden werven' vertelt Kevin Reeuwijk, voorzitter van BV Dekker Zoetermeer, hoe zijn vereniging de ledenwerving organiseert.

Ook de vaste rubrieken als Pinfall, Raak!, Pinup, Bowling Academy en de columns van NBF-voorzitter Bob Schut en Gert-Jan Onvlee, redacteur Bowlen.nl, komen in deze editie weer aan bod.

We wensen je veel leesplezier met de nieuwe Bowlen.nl, vanaf vrijdag bij je thuis.

Misschien ook interessant...

Update coronavirus: Binnensport per 19 mei toegestaan, ga in gesprek met ondernemer

Maandag 17 mei gaf demissionair minister De Jonge groen licht voor de aangekondigde versoepelingen die horen bij stap 2 van het openingsplan. Dit betekent dat na lange tijd de binnensportlocaties, weer open mogen, met maximaal dertig personen per ruimte. Dit biedt mogelijk perspectief voor bowlers om weer te gaan trainen.

Ook NK-titels 50+ handicap verdeeld

Na de Nederlandse kampioenschappen voor jeugd en senioren in september, zijn nu ook de nationale titels voor 50+ Handicap verdeeld. Zonder publiek, maar met veel inzet werden zondag in Tilburg de finales gespeeld.

Vacature Bestuursleden

Vanwege het aanstaande vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar geïnteresseerden voor de functie van Bestuurslid.

Uitslagen 1e weekend Nationale Trio League

Op 28 en 29 september zijn de eerste wedstrijden gespeeld in de Nationale Trio Leagues van dit seizoen. In het hele land namen (jeugd)teams het voor de eerste keer tegen elkaar op in de diverse leagues!