Bereikbaarheid bondsbureau tijdens feestdagen

woensdag 15 december 2021

De laatste twee weken van het kalenderjaar, rond kerst en oud & nieuw, is het NBF bondsbureau gesloten en zijn de bureaumedewerkers niet bereikbaar.

De laatste twee weken van het kalenderjaar, rond kerst en oud & nieuw, is het NBF bondsbureau gesloten en zijn de bureaumedewerkers niet bereikbaar. Het gaat om de periode tussen 20 december 2021 en 2 januari 2022.

Telefonisch is het in die periode niet mogelijk om contact met ons op te nemen. Mailen kan natuurlijk wel, waarbij de kans bestaat dat een reactie uitblijft tot (na) 3 januari 2022.

In de tussentijd houden we natuurlijk de ontwikkelingen rondom Covid-19 in de gaten en indien nodig worden op onze website nieuwe updates geplaatst.

Misschien ook interessant...

Alle centra open, wedstrijden binnen de vereniging toegestaan

Vanaf 5 juni mogen alle bowlingcentra in Nederland weer open! Een moment waar we lang naar uit hebben gekeken. Daarnaast zijn meer versoepelingen die dag ingegaan. Zo is het toegestaan om binnen de eigen vereniging onderlinge wedstrijden te spelen.

Online bijeenkomst voor begeleiders G-bowlen

Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoelt met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor de specifieke doelgroep.

Johnny Spil derde in EBT-stop Frankrijk

Tijdens het 3e Brunswick Open in Frankrijk, stop 11 in de European Bowling Tour (EBT), is Johnny Spil derde gewonnen. Hij nam daarbij een cheque van 2.200 euro in ontvangst. De winst ging naar Mikkel Sorensen uit Denemarken. Hij won daarmee 6.000 euro.

Geen EK Jeugd in 2020, Tilburg in 2021 in de herkansing

Vandaag is in overleg met ETBF en de gemeente Tilburg het besluit genomen dat Europese jeugdkampioenschappen 2020 niet in oktober te organiseren. Daarmee komen de kampioenschappen voor dit kalenderjaar te vervallen.