Beperkt aantal toeschouwers toegestaan bij NK

woensdag 5 augustus 2020

Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.

Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.

Eén toeschouwer per deelnemer
De meeste maatregelen zijn inmiddels bekend. De meest opvallende is dat we het aantal mensen dat tegelijkertijd in de centra aanwezig is willen controleren. Het is daarom per deelnemer toegestaan om één toeschouwer (ouder, coach of anders) mee te nemen. Dat is ook meteen de enige manier om toegang te krijgen tot het centrum.

Daarnaast blijven algemene maatregelen van kracht: Buiten de spelersruimte houden we 1,5e meter afstand, desinfecteer je handen regelmatig, blijf thuis bij klachten en betaal contactloos. Binnen de spelersruimte mag de 1,5e meter los gelaten worden.

Samen sterk
We leven in een bijzondere tijd en vooral een heel onzekere tijd. De verwachting is dat dit nog wel een tijdje zo zal blijven. Toch proberen we onze sport weer zoveel mogelijk op te pakken, waarbij we de landelijke protocollen en regels in acht blijven houden.

Ook voor de maatregelen hierboven geldt: Deze zijn opgesteld met de kennis van nu. Indien de situatie de komende weken verandert, passen wij waar nodig de organisatie aan en daarover informeren we dan z.s.m.

Schrijf je in!
De beste manier om bij de NK aanwezig te zijn: meedoen! Het aantal series per NK hebben we wat terug gebracht, er zijn in die open series nog enkele plekken beschikbaar om deel te nemen.

Ga naar https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/NKBowlen2020.aspx voor meer informatie over de verschillende NK.

Klik hier om je in te schrijven. Graag tot ziens in Nieuwegein, Warmond of Zoetermeer!

Misschien ook interessant...

Erik Meegdes is de vrijwilliger van het Jaar

Erik Meegdes is dankzij zijn enorme inzet voor het bowlen bij de BV Den Bosch en voor de nationale bowlingsport verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar!

Team NL Bowling U18 begint aan nieuwe 'Road to Tilburg'

De Nationale jeugdselectie komt zaterdag 15 augustus voor het eerst weer bij elkaar sinds het bowlen werd lam gelegd door het coronavirus. In Tilburg wordt opnieuw gestart met de voorbereiding op de EK Jeugd in eigen land, later dit seizoen in Dolfijn - The Plays To Be -.

NBF D-Bowlen - Dovencompetitie voor het seizoen 2021-2022

Voor het seizoen 2021-2022 hebben 18 teams van 7 clubs zich aangemeld voor de Nationale Trio Leagues. De volgende verenigingen vaardigen teams af: ADSV BC Amstelstad, BC Rotterdam, DBC Utrecht, BC Het Zuiden-Tilburg, DBC Purmerend, ZDSB-Bergen op Zoom en DSV Almere.

NBF Christmas Challenge even op pauze

Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.