Back to Bowling Countdown - Week 2

donderdag 6 mei 2021

Deze week is het in de Back to Bowling Countdown tijd voor de eerste challenge: NBF-partner ODIN Sportwear is benieuwd naar de verhalen achter jouw bowlingshirt(s). Doe mee en maak kans op een gloednieuw shirt voor jou en je teamgenoten!

Deze week is het in de Back to Bowling Countdown tijd voor de eerste challenge: NBF-partner ODIN Sportwear is benieuwd naar de verhalen achter jouw bowlingshirt(s). Doe mee en maak kans op een gloednieuw shirt voor jou en je teamgenoten!

Challenge #1
Met dank aan onze partners kun je de komende weken tijdens de Back to Bowling Countdown leuke prijsjes winnen. Daar moet je dan wel iets voor doen. Deze week de challenge van ODIN Sportswear. In onderstaande video introduceert Marco de Bruijn de challenge. Vergeet niet door te scrollen naar beneden voor alle voorwaarden om kans te maken op een gloednieuw shirt.


Deel jouw verhalen met ons
Jouw bowlingshirts liggen al veel te lang in de kast. Hoogste tijd om ze er eens bij te pakken en ze weer wat aandacht te schenken. Aan welk shirt heb jij je mooiste herinnering? In welk shirt gooide jij je persoonlijke record? In welk shirt heb jij het meeste lol gehad? Die verhalen en alle andere mooie herinneringen aan bepaalde shirts, daar zijn we benieuwd naar. Uit alle inzendingen kiest ODIN Sportswear twee winnaars: Eén daarvan ontvangt een shirt voor zichzelf, de ander ontvangt een shirt voor zichzelf én de rest van het team waarmee league wordt gespeeld.

Hoe maak je kans?
Je maakt kans op een shirt, door jouw verhaal met ons te delen op instagram en/of facebook. Dat kan via een video of via een foto van je shirt, waarbij je jouw verhaal in de beschrijving deelt. Het is hierbij van belang dat zowel ODIN Sportswear als de NBF getagt worden, zodat je zeker weet dat wij jouw bijdrage te zien krijgen. Gebruik daarnaast de hashtag #backtobowling in je bericht en je maakt kans om te winnen.

De actie loopt t/m dinsdag 18 mei. De winnaars worden op vrijdag 21 mei bekend gemaakt in Back to Bowling Countdown - Week 4.

We kijken uit naar je verhaal. Veel plezier.

Klik hier voor meer informatie over de Back to Bowling Countdown.

Misschien ook interessant...

Zondag starten de Nederlandse kampioenschappen

Exact twee dagen voor de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 beginnen de Nederlandse kampioenschappen van 2020 voor leden t/m 21 jaar en voor de Elite klasse. Helaas hebben we i.v.m. het coronavirus een beperking op het aantal toegestane toeschouwers moeten invoeren.

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

NBF neemt advies NOC*NSF over om geen competitie-, oefen- of trainingswedstrijden te organiseren.

UPDATE 15 maart: Na de berichtgeving eerder in de week, volgde zondag 15 maart nieuw advies en maatregelen op landelijk niveau. Ook deze maatregelen en advies neemt de NBF over, in ieder geval tot en met 6 april 2020.

Mathias Ankerdal wint Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi

Het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi 2020 is gewonnen door de jonge Deen Matias Ankerdal. In de finale bleef hij o.a. Mark Jacobs voor, die met een knappe 4e plek de beste Nederlander was in Tilburg.