Actie gewenst gebruikers KPN-mail: Voeg @nbfbowlen.nl toe aan 'vertrouwde verzenders'

dinsdag 26 januari 2021

Momenteel ervaren we problemen met uitgaande e-mailadressen die gelinkt zijn aan KPN, zoals @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @wxs.nl en @hetnet.nl. E-mails die wij versturen komen mogelijk in de spambox terecht of komen helemaal niet aan. Daar is door de gebruiker van het mailadres echter wel iets aan te doen.

Momenteel ervaren we problemen met uitgaande e-mailadressen die gelinkt zijn aan KPN, zoals @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @wxs.nl en @hetnet.nl. E-mails die wij versturen komen mogelijk in de spambox terecht of komen helemaal niet aan. Daar is door de gebruiker van het mailadres echter wel iets aan te doen.

Actie gewenst
Als een vereniging gedurende een regulier seizoen informatie mist, dan trekken ze meestal wel aan de bel. In deze tijd waarin alles anders is, weet de vereniging niet wanneer er updates vanuit het bondsbureau worden gestuurd. Ze weten dus niet wanneer informatie ontbreekt. Dat maakt het een vervelende situatie.

Inmiddels is bekend dat deze problemen te maken hebben met onze overstap (samen met andere sportbonden) naar Office365 en het feit dat KPN mails vanuit onze account blokkeert. Het is echter mogelijk om die blokkade op te heffen, via enkele stappen. We hebben de stappen onder elkaar gezet in deze korte handleiding:

> Handleiding accepteren NBF e-mails

Vanuit het bondsbureau wordt daarnaast gekeken naar andere mogelijkheden de informatie toch bij de juiste personen van de verenigingen te krijgen. Aan contactpersonen van de verenigingen direct het verzoek om bovenstaande stappen te doorlopen, hun spambox te controleren en/of mogelijk tijdelijk een alternatief e-mailadres aan ons door te geven. Dit kan via info@nbfbowlen.nl.

Heb je als vereniging al een tijdje niets vernomen van de NBF, dan mis je zeker enkele updates, dus verzoeken we je contact op te nemen met het bondsbureau via bovenstaand e-mailadres.

Misschien ook interessant...

Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Lizzy Flapper en Xavi van Diest winnen YET stop in België

Tijdens het Internationale JIC Sinjoor Jeugd Toernooi in België, de tweede stop in de Youth Euro Trophy (YET), kwamen ook dit seizoen weer veel Nederlandse jeugdleden in actie. Flapper en Van Diest gingen er in hun klasse met het goud vandoor.

Kampioenen NK 50+ handicap bekend

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

Denise Blankenzee wint brons op de ECC 2019

Tijdens de European Championships of Champions (ECC) in Ankara heeft Denise Blankenzee de bronzen medaille gewonnen! De 19-jarige international uit Julianadorp kende een superweek die werd beloond met een mooie medaille.