Aanstaande vrijdag: Samenvatting Weber Cup op RTL 7

woensdag 4 november 2020

Vrijdag 6 november zendt RTL 7 een uitgebreiden samenvatting uit van de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team USA. We vinden het natuurlijk super dat een nationale tv-zender aandacht besteedt aan de absolute top die onze sport te bieden heeft.

Vrijdag 6 november zendt RTL 7 een uitgebreiden samenvatting uit van de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team USA. We vinden het natuurlijk super dat een nationale tv-zender aandacht besteedt aan de absolute top die onze sport te bieden heeft.

Daarom deden we eerder deze week ook al de oproep op onze socials om de aankondiging te delen in je vrienden- en kennisenkring, om maar te laten zien hoe gaaf de bowlingsport is, zelfs nu er even niet met publiek gespeeld mocht worden.

Team Europa bestond dit jaar, de Weber Cup is in oktober gespeeld, uit Dominic Barrett, Stuart Williams (Beiden uit Engeland), Osku Palermaa (Finland), Jesper Svensson (Zweden) en Thomas Larsen (Denemarken). Het Amerikaanse team bestond dit jaar uit Chris Barnes, Bill O'Neill, Kyle Troup, Anthony Simonsen en EJ Tackett.

De uitzending begint om 23.30 uur en wordt voorzien van commentaar door Jacques Nieuwlaat, beter bekend als dartscommentator bij RTL 7. Gelukkig biedt de technologie tegenwoordig voldoende kansen om de samenvatting een dag later nog terug te kijken, mocht 23.30 uur te laat zijn (voor de kleinsten onder ons).

We wensen je veel kijkplezier! Hoe meer mensen kijken, hoe groter de kans dat RTL nog eens op herhaling gaat met het in beeld brengen van onze sport.


Misschien ook interessant...

Waan je voor anderhalve minuut weer even in een bowling

Deze week verschenen geweldige beelden online van een Amerikaans bowlingcentrum, waarbij je even heerlijk weg kunt dromen over ons zo geliefd tijdverdrijf. Waarschuwing: Je gemis van het niet kunnen bowlen kan er tijdelijk door vergroot worden.

Doe mee met Storm Lightning Rounds, powered by Lanetalk

Lanetalk, scoringpartner van de NBF, en Storm komen met een nieuw mondiaal toernooi waar jij nu kunt deelnemen in 15 centra verspreid door heel Nederland. Speel jezelf in de finale eind juli en maak kans op prachtige prijzen uit de prijzenpot ter waarde van 10.000 euro.

Update coronavirus: Maatregelen aangescherpt, bowlen niet toegestaan t/m 14 januari 2022

Per 19 december is Nederland opnieuw in een zgn. harde lockdown, wat betekent dat bowlen niet is toegestaan. Deze maatregelen zijn van kracht t/m 14 januari 2022. Dat betekent dat de laatste ballen van 2021 gegooid zijn.

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee