Titels verdeeld tijdens NK 50+ scratch

vrijdag 24 januari 2020

In Nieuwegein zijn zondag 19 januari de eerste nationale titels van het decennium verdeeld tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch.

In Nieuwegein zijn zondag 19 januari de eerste nationale titels van het decennium verdeeld tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch.

Nieuwe kampioenen
Bij de NK 50+ Scratch wordt er gestreden in diverse klassen. Er zijn aparte klassen voor dames en heren: A klasse 50 – 57 jaar, B klasse 58 – 64 jaar, C klasse 65 jaar en ouder. Alle deelnemers spelen vijf games voorronde. Verdeeld over de zes klassen plaatsten 48 deelnemers zich voor de finales, waarin nog eens vijf games worden gegooid. Op basis van total pinfall over de tien games werden uiteindelijk de prijzen verdeeld.

De nieuwe Nederlands kampioenen 50+ scratch zijn:

Dames: Heren:
A-klasse: Sonja Pannen Nico Thienpondt
B-klasse: Catrhien Bosch-Nikkels Ron van den Bogaard
C-klasse: Farida Pascoal-Blom John Bosch

Klik hier voor een volledig overzicht van alle uitslagen.

Ga naar esbcnederland.nl voor een uitgebreid verslag. Klik hier voor meer foto's, gemaakt door Gerrit Lodweges.

Foto: Alle prijswinnaars bij elkaar (© Gerrit Lodeweges, klik voor vergroting)

Misschien ook interessant...

Kampioenen NK 50+ handicap bekend

Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ hcp zijn Sonja Pannen, Anna Yang, Gre van de Velden, Louis Hendriks, Alan Keddie en John Bosch kampioen geworden!

Ook NK-titels 50+ handicap verdeeld

Na de Nederlandse kampioenschappen voor jeugd en senioren in september, zijn nu ook de nationale titels voor 50+ Handicap verdeeld. Zonder publiek, maar met veel inzet werden zondag in Tilburg de finales gespeeld.

Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.

Dit weekend is de ontknoping van de NK 50+ Handicap

Dit weekend worden in Dolfijn - The Plays to Be - de Nederlandse 50+ Handicap hervat. Zondagmiddag weten we wie zich de nieuwe Nederlandse kampioenen mogen noemen!