NK 50+ Dubbels afgelast, ESBC 50+ 2020 uitgesteld

dinsdag 28 april 2020

Net als bij vele andere toernooien, heeft de coronacrisis ook invloed op de NK 50+ Dubbels en de ESBC 50+ 2020: De NK gaan dit jaar niet door, de ESBC zijn verplaatst naar 2021.

Net als bij vele andere toernooien, heeft de coronacrisis ook invloed op de NK 50+ Dubbels en de ESBC 50+ 2020: De NK gaan dit jaar niet door, de ESBC zijn verplaatst naar 2021.

NK 50+ Dubbels
De Nederlandse kampioenschappen stonden op de kalender om begin juni te organiseren in Franky's Bowling Leiderdorp. In overleg met de bowlingondernemer is besloten de NK dit jaar niet te organiseren. Het is momenteel nog heel onzeker wanneer het bowlingcentrum weer open mag. Ook zien we op korte termijn geen oplossing om de NK te organiseren binnen de anderhalve meter richtlijnen. Er is voor gekozen om de NK voor 2020 definitief af te gelasten, omdat de wedstrijdkalender na de zomer geen ruimte biedt om deze kampioenschappen in te plannen.

Daarom kijken we vooruit naar 2021, waarin de NK worden georganiseerd van 30 mei 2021 t/m 6 juni 2021, in Franky's Bowling Leiderdorp. Houd voor meer informatie de website in de gaten: www.esbcnederland.nl

ESBC 50+ een jaar uitgesteld
Net als vele internationale evenementen zijn ook de ESBC 50+ een jaar uitgesteld. De kampioenschappen stonden gepland in Berlijn, maar het coronavirus maakt het organiseren van de kampioenschappen onmogelijk. Omdat voor 2021 nog geen locatie vaststaat, is voorgesteld de ESBC dan in Berlijn te organiseren. In 2022 is Haifa, Israël, voorgesteld als locatie. Kijk voor meer informatie op www.esbc2020.eu

Misschien ook interessant...

ESC 2020: Opnieuw brons voor Nico Thienpondt

Na het Team Event, dat helaas geen prijzen opleverde, begon donderdag het Singles Event op de EK 50+ in Wenen. Er waren meerdere schermen nodig om de ontknoping te volgen, met als eindresultaat: All-Events brons voor Nico Thienpondt.

Nieuwegeinse BV wint Stedenontmoeting 50+

De Stedenontmoeting 50+ is gewonnen door de Nieuwegeinse BV. In Heerhugowaard bleven zij in de finale BV Maarssen en BV Heiloo voor. Het is na de winst in 2017-2018 de tweede SO 50+ titel voor de Nieuwegeinse BV.

Dit weekend is de ontknoping van de NK 50+ Handicap

Dit weekend worden in Dolfijn - The Plays to Be - de Nederlandse 50+ Handicap hervat. Zondagmiddag weten we wie zich de nieuwe Nederlandse kampioenen mogen noemen!

Het team voor de European Senior Championships is bekend

In het weekend van 19 en 20 oktober stond de vijfde en laatste trial voor de kwalificatie voor de European Senior Championships (ESrC) in de agenda van de deelnemers hieraan. De ESrC worden van 24 januari tot en met 2 februari 2020 gespeeld in de Plusbowling in het Oostenrijkse Wenen.