Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

maandag 30 september 2019

De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

Team event
Als bowler die de 50 jaar gepasseerd is kun je je geluk niet op met een overvolle wedstrijdkalender. De toernooien van de 50+ Master Tour, Nederlandse kampioenschappen en kwalificatietrajecten voor internationale evenementen, er is genoeg te doen! Tussen al die evenementen vinden we ook een mooi team event terug: de Stedenontmoeting. Hét verenigingsevenement bij uitstek!

In teams van minimaal 4 dames en 4 heren neem je het op tegen andere verenigingen uit het hele land, om te bepalen wie de beste 50-plussers binnen de geledingen heeft.

Inmiddels is de inschrijving geopend. Meer informatie vind je op de eventpagina: http://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/StedenontmoetingSenioren50plus.aspx

We zien alle inschrijvingen graag tegemoet en wensen alle teams succes met de voorbereidingen!

Misschien ook interessant...

Teamcaptains online in gesprek over restant NTL-speeldagen

Maandag 14 december organiseerden we een online bijeenkomst met teamcaptains van de diverse Nationale Trio Leagues. Onderwerp van gesprek was de invulling van de resterende speeldagen van dit seizoen.

Geen Nederlanders in de prijzen bij YET stop Frankrijk

Tijdens de Franse stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, zijn er geen Nederlanders in de prijzen gevallen. En dat is best nieuws, gezien het feit dat de Nederlandse jeugd vaak op het podium te vinden aan het eind van een YET-stop.

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

Definitief streep door seizoen Nationale Trio Leagues

Eerder hebben we gecommuniceerd uiterlijk 1 december een besluit te nemen over doorgang van de Nationale Trio Leagues. Besloten is om dit seizoen niet door te laten gaan en de huidige indeling door te schuiven naar september 2021 voor het nieuwe seizoen 2021-2022.