Stand van zaken NTL 2021-2022

vrijdag 16 juli 2021

Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken.

Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken. We zijn er echter van overtuigd weer tot een goede piramide te komen, waarbij alle teams op het eigen niveau de strijd aan kunnen gaan.

Het is in ieder geval voor ons duidelijk dat we het aantal poules per klasse moeten aanpassen. Zouden we niets aanpassen dan zou de 2e klasse namelijk uit slechts 2 poules bestaan hetgeen vooral in verband met de reisafstanden geen wenselijke situatie is. We zijn nu verschillende alternatieven aan het vergelijken op basis van teamgemiddelden en reisafstanden zodat we voor alle teams een zo aantrekkelijk mogelijke competitie kunnen creëren. Zodra de poule-indelingen voor het nieuwe seizoen zijn gemaakt zullen we jou uiteraard z.s.m. informeren.

PS: Om tot een ideale indeling te komen, 11 poules met 8 teams, is er nog ruimte voor drie teams. Help jij ons mee om nog drie teams te werven? Dit kan door navraag te doen binnen jouw vereniging en vriendengroep om te peilen of er interesse is komend seizoen aan de NTL deel te nemen.

Kijk voor meer informatie over de NTL op de NTL webpagina. Om je aan te melden of bij vragen, stuur ons een e-mail.

Vooralsnog wensen we iedereen een prettige vakantie.

Misschien ook interessant...

Beperkt aantal toeschouwers toegestaan bij NK

Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.

Deadline om toernooien aan te melden voor seizoen 2021-2022 verplaatst naar 1 maart

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden. I.v.m. de huidige lockdown hebben we de deadline verplaatst naar 1 maart.

Meld je toernooi aan voor seizoen 2021-2022

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden.