Schrijf je nu in voor de Ton Zandboer Cup 2020

dinsdag 12 november 2019

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Om ook die laatste teams de mogelijkheid te bieden in te schrijven voor de Ton Zandboer Cup kan er nog t/m 31 december voor dit leuke evenement worden ingeschreven. Mis het niet!

Voor de editie van 2020 hebben we ook direct de locatie voor de finale vast gelegd: Tilburg! Omdat we in 2020 afscheid nemen van Ton Zandboer als NBF-bestuurder, Tilburger in hart en nieren én naamgever van deze cup.

Team event
De Ton Zandboer Cup is bij uitstek een mooi team evenement om te spelen met jouw favoriete mede-bowlers of om juist de band met andere leden binnen jouw vereniging eens te versterken. Steeds moeten jullie samen één ander team verslaan om weer een ronde verder te komen en daarmee een stapje dichterbij de finaledag in Tilburg! De wedstrijden worden over het algemeen doordeweeks gegooid en loot je toevallig een uit-wedstrijd, dan staat dat garant voor een heuze cupavond op "vijandig" grondgebied. Niets mooiers dan winnen in het huis van het andere team, toch?!

Twee edities
Ook in 2020 organiseren wij twee edities van de Ton Zandboer Cup: scratch en handicap. Deelname aan de handicapeditie is mogelijk voor spelers met een pasgemiddelde van maximaal 179,99. Het handicappercentage is 70% van 180, met een maximum van 35. Spelers met een hoger pasgemiddelde mogen uitsluitend aan de scratcheditie deelnemen. Teams moeten bestaan uit minimaal 4 hoofdleden van de vereniging. Iedere vereniging mag maximaal 2x drie teams inschrijven.

Schrijf je nu in!
Geef jouw bowlingseizoen een extra boost door mee te doen aan dit mooie team event. Klik hier voor alle details over de opzet én de inschrijfformulieren voor beide edities.

Voor vragen, stuur een mailtje naar wedstrijdzaken@bowlen.nl.

We zien jullie inschrijving graag verschijnen en wie weet zien we jullie dan in Tilburg aan het einde van de rit!

Misschien ook interessant...

Geen Nederlanders in de prijzen bij YET stop Frankrijk

Tijdens de Franse stop van de Youth Euro Trophy (YET), de Europese tour voor jeugd en jong senioren, zijn er geen Nederlanders in de prijzen gevallen. En dat is best nieuws, gezien het feit dat de Nederlandse jeugd vaak op het podium te vinden aan het eind van een YET-stop.

Speelschema Nationale Trio Leagues seizoen 2020-2021

Met het oog op aankomend seizoen publiceren wij vandaag het speelschema voor onze Nationale Trio Leagues. Daarbij houden we, voor zover mogelijk, rekening met het coronavirus.

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.

Nieuwegeinse BV wint Stedenontmoeting 50+

De Stedenontmoeting 50+ is gewonnen door de Nieuwegeinse BV. In Heerhugowaard bleven zij in de finale BV Maarssen en BV Heiloo voor. Het is na de winst in 2017-2018 de tweede SO 50+ titel voor de Nieuwegeinse BV.