D-bowlen: Competitie start zaterdag 5 oktober

donderdag 3 oktober 2019

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.

Nieuw team na organisatie clinic
In Eindhoven wordt 5 oktober gestart met de competitie seizoen 2019-2020. De volgende verenigingen vaardigen teams af: ADSV BC Amstelstad, BC Rotterdam, DBC Utrecht, BC Het Zuiden-Tilburg, DBC Purmerend, DSV Almere en Liever Sportief-Arnem.

De club uit Arnhem is nieuw en dat komt mede door de succesvolle organisatie van een clinic afgelopen zomer, waarbij de NBF op de achtergrond ondersteuning heeft geboden. Een prachtig resultaat na alle tijd en energie die er door de vrijwilligers van de KNDSB ingestoken is. Het aantal bowlende leden met een auditieve beperking heeft nu bijna de 100 bereikt.

10 teams komen dit seizoen in actie in de Hoofdklasse, 10 teams in de 1e klasse. Per wedstrijddag worden 6 games gebowld, te beginnen in Mega Bowling Woensel. Uitslagen en meer nieuws over D-bowlen en onze samenwerking met de KNDSB vind je op deze pagina: http://nbf.bowlen.nl/Voorleden/D-bowlen.aspx

Misschien ook interessant...

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.

Dag der Kampioenen nog een seizoen verplaatst

De geplande Dag der Kampioenen 2020-2021 gaat in augustus en september van dit jaar niet door. Dit besluit is genomen na inventarisatie bij alle aangesloten verenigingen in relatie tot het organiseren van Vereningskampioenschappen. Natuurlijk ligt de lockdown waarmee we het dit seizoen te kampen hebben gehad ten grondslag aan dit besluit.

Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

Derde weekend NTL gespeeld, nieuwe koploper Eredivisie

Afgelopen weekend stond speelronde 3 op het programma in de Nationale Trio Leagues. In het hele land kwamen (jeugd)teams in actie. De Eredivisieteams speelden in Spijkenisse tegen elkaar, waarna het thuisspelende team de koppositie verloor.