Beperkt aantal toeschouwers toegestaan bij NK

woensdag 5 augustus 2020

Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.

Nog een paar weken en dan barst op drie plekken in het land de strijd om de nationale titels los tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2020! In verband met het coronavirus zien we ons genoodzaakt enkele maatregelen te treffen, die we nu alvast met je delen.

Eén toeschouwer per deelnemer
De meeste maatregelen zijn inmiddels bekend. De meest opvallende is dat we het aantal mensen dat tegelijkertijd in de centra aanwezig is willen controleren. Het is daarom per deelnemer toegestaan om één toeschouwer (ouder, coach of anders) mee te nemen. Dat is ook meteen de enige manier om toegang te krijgen tot het centrum.

Daarnaast blijven algemene maatregelen van kracht: Buiten de spelersruimte houden we 1,5e meter afstand, desinfecteer je handen regelmatig, blijf thuis bij klachten en betaal contactloos. Binnen de spelersruimte mag de 1,5e meter los gelaten worden.

Samen sterk
We leven in een bijzondere tijd en vooral een heel onzekere tijd. De verwachting is dat dit nog wel een tijdje zo zal blijven. Toch proberen we onze sport weer zoveel mogelijk op te pakken, waarbij we de landelijke protocollen en regels in acht blijven houden.

Ook voor de maatregelen hierboven geldt: Deze zijn opgesteld met de kennis van nu. Indien de situatie de komende weken verandert, passen wij waar nodig de organisatie aan en daarover informeren we dan z.s.m.

Schrijf je in!
De beste manier om bij de NK aanwezig te zijn: meedoen! Het aantal series per NK hebben we wat terug gebracht, er zijn in die open series nog enkele plekken beschikbaar om deel te nemen.

Ga naar https://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/NKBowlen2020.aspx voor meer informatie over de verschillende NK.

Klik hier om je in te schrijven. Graag tot ziens in Nieuwegein, Warmond of Zoetermeer!

Misschien ook interessant...

Meld je toernooi aan voor seizoen 2021-2022

We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden.

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.

Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

Derde weekend NTL gespeeld, nieuwe koploper Eredivisie

Afgelopen weekend stond speelronde 3 op het programma in de Nationale Trio Leagues. In het hele land kwamen (jeugd)teams in actie. De Eredivisieteams speelden in Spijkenisse tegen elkaar, waarna het thuisspelende team de koppositie verloor.