Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Wedstrijdleiders Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NTL Helpdesk
 
Wanneer er tijdens wedstrijddagen van Nationale  Trio Leagues problemen zijn is Ronald de Groot (NBF wedstrijdzaken) bereikbaar via
06-55900940.
 


Nieuws voor wedstrijdleiders
 

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

woensdag 21 april 2021
De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.
Lees meer >>

Update opleiding tot NBF Wedstrijdleider

dinsdag 3 november 2020
Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021.
Lees meer >>

Start Nationale Trio Leagues uitgesteld tot januari 2021

vrijdag 25 september 2020
Na lang beraad is donderdag 24 september besloten de start van het nieuwe Nationale Trio League (NTL) seizoen uit te stellen tot januari 2021. Er is naar de mening van de NBF teveel onzekerheid over de mogelijkheid om een eerlijke en vooral veilige competitie te organiseren.
Lees meer >>
12
 


 
 


Contact NBF
 

Wedstrijdzaken
Ronald de Groot
wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl
Ma-, di-, wo- en vrijdag

Opleidingen en imago
Jan Jaap van der Sar
jjvandersar@nbfbowlen.nl
Maandag t/m vrijdag

Ledenadministratie
José Verberk
ledenadministratie@nbfbowlen.nl
Ma-,di- en donderdag