Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Nationale Trio Leagues Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
De Nationale Trio League Seizoen 2021/2022
 
 


Gezellig, Uitdagend en op Jouw Eigen Niveau
 
De Nationale Trio League is terug! Speel met jouw (vrienden)team op jouw eigen niveau en ervaar de gezelligheid en uitdaging van de NTL. Acht keer per jaar een gezellige dag op pad, bowlen in andere bowlingcentra en op andere oliepatronen en dan ook nog eens met bowlers en teams van jouw niveau. 

Op deze pagina vind je alle informatie over het nieuwe seizoen en kun je je voor het eerst volledig online inschrijven met jouw team. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl.
 


Nieuws
 

Uitkijken naar een nieuw seizoen Nationale Trio League

woensdag 5 mei 2021
Teamcaptain Gustaaf Kamphorst van Pinsanity uit de NTL Regio Oost kijkt uit naar het nieuwe NTL seizoen met teams van een gelijkwaardig niveau: ,Ik denk dat voor veel mensen er nu een soort drempel ligt op het deelnemen aan de trio league, en nog steeds wordt gezien dat dit alleen voor de A spelers is en voor de beste van de beste. gelukkig zijn er meer dan genoeg klassen om in te spelen voor bowlers van elk niveau. ''  Meer informatie inclusief de online voorinschrijving tref je in de link.
 
Lees meer >>

Online inschrijving Nationale Trio Leagues geopend

vrijdag 30 april 2021
Vrijdag 30 april is de inschrijving voor een nieuw Nationale Trio League seizoen geopend. Voor het eerst is het mogelijk voor teamcaptains om de inschrijving online te doen, waarna de inschrijving door de vereniging ook online bevestigd kan worden.
Lees meer >>

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

woensdag 21 april 2021
De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.
Lees meer >>
1234
 


Online inschrijving
 
Inloggen MijnNBF

Log in op MijnNBF om jouw team in te schrijven voor de NTL 2021-2022.
Klik hier eventueel voor de instructies.
 


Uitslagen, standen & statistieken