Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Nationale Trio Leagues Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
De Nationale Trio League Seizoen 2021/2022
 
 


Gezellig, Uitdagend en op Jouw Eigen Niveau
 
De Nationale Trio League is terug! Speel met jouw (vrienden)team op jouw eigen niveau en ervaar de gezelligheid en uitdaging van de NTL. Acht keer per jaar een gezellige dag op pad, bowlen in andere bowlingcentra en op andere oliepatronen en dan ook nog eens met bowlers en teams van jouw niveau. 

Op deze pagina vind je alle informatie over het nieuwe seizoen en kun je je voor het eerst volledig online inschrijven met jouw team. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl.
 


Nieuws
 

Stand van zaken NTL 2021-2022

vrijdag 16 juli 2021
Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken.
Lees meer >>

Schrijf je op tijd in voor de Nationale Trio Leagues

woensdag 16 juni 2021
We hebben er het volste vertrouwen in dat we in september aan een nieuw NTL-seizoen kunnen beginnen. Ga jij de uitdaging aan met je vrieden? Er hebben zich al veel bestaande team ingeschreven, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe teams.
Lees meer >>

Inschrijvingen lopen inmiddels binnen voor de Nationale Trio League

woensdag 2 juni 2021
Al veel teams hebben zich ingeschreven voor het nieuwe NTL seizoen. We kijken er naar uit om er een Gezellig en Uitdagend seizoen van te maken waarbij ieder op zijn Eigen Niveau kan meedoen. Heb jij je nog niet ingeschreven met een team? Wacht dan niet te lang, bekijk alle informatie op onze website en schrijf je in! 
 
Lees meer >>
123456
 


Online inschrijving
 
Inloggen MijnNBF

Log in op MijnNBF om jouw team in te schrijven voor de NTL 2021-2022.
Klik hier eventueel voor de instructies.
 


Uitslagen, standen & statistieken