Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Nationale Trio Leagues Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
De Nationale Trio League Seizoen 2021/2022
 
 


Gezellig, Uitdagend en op Jouw Eigen Niveau
 
De Nationale Trio League is terug! Speel met jouw (vrienden)team op jouw eigen niveau en ervaar de gezelligheid en uitdaging van de NTL. Acht keer per jaar een gezellige dag op pad, bowlen in andere bowlingcentra en op andere oliepatronen en dan ook nog eens met bowlers en teams van jouw niveau. 

Op deze pagina vind je alle informatie over het nieuwe seizoen en kun je je voor het eerst volledig online inschrijven met jouw team. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl.
 


Nieuws
 

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

woensdag 22 september 2021
Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.
Lees meer >>

Indeling Nationale Trio Leagues gepubliceerd

zondag 22 augustus 2021
Nog ruim een maand en dan staat de eerste speelronde van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen op de kalender. Deze week zijn de indelingen van alle leagues gepubliceerd, inclusief de nieuwe piramide.
Lees meer >>

Stand van zaken NTL 2021-2022

vrijdag 16 juli 2021
Nu de reguliere inschrijving voor de NTL is gesloten is duidelijk geworden dat zich 85 teams hebben aangemeld. Helaas zijn dit er minder dan vorig seizoen, wat betekent dat wij opnieuw naar de verdeling van de diverse niveaus/klassen moeten kijken.
Lees meer >>
123456
 


Uitslagen, standen & statistieken