Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » NBF Evenementen » NK Bowlen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NK Bowlen 2021
 
Update 4 maart:
Momenteel zien we geen mogelijkheden om de NK Bowlen in de gewenste vorm te organiseren. Wanneer de bowlingcentra weer open mogen, bekijken we de opties om de NK Bowlen in aangepaste vorm te organiseren. De nieuwe opzet wordt doorgeschoven naar 2022.

De NK Bowlen 2021 moest de eerste editie in de nieuwe opzet worden van de NK Bowlen na het schrappen van de NK in 2020. Alle categoriën en bowlers komen samen in één bowlingcentrum in hun eigen categorie te strijden voor de nationale titels. Op dit moment staat de halve finale van de NK Bowlen 2021 gepland op 26 en 27 juni. De finale vindt plaats op zondag 4 juli. In de vele weken daaraan voorafgaand vinden series op diverse momenten plaats. 

Op dit moment is het onduidelijk of de NK Bowlen doorgang kan vinden en zo ja, in welke vorm dit mogelijk is. We houden je op de hoogte op deze pagina. Voor vragen kunt u altijd terecht bij kdehaan@nbfbowlen.nl. 


 
 


Eindstanden NK Bowlen 2020
 
Eindstanden Jeugd & Elite
Jongens t/m 12 jaar Singles Doubles
Meisjes t/m 12 jaar Singles Doubles
Jongens t/m 15 jaar Singles Doubles
Meisjes t/m 15 jaar Singles Doubles
Jongens t/m 21 jaar Singles Doubles
Meisjes t/m 21 jaar Singles Doubles
Heren Elite  Singles Doubles
Dames Elite  Singles Doubles
NK Elite Singles Events  HEREN DAMES
NK Elite Finales Doubles Event     
NK Elite Stepladder Finales Singles Event