Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Voor leden » G-bowlen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Online bijeenkomst voor begeleiders G-bowlen

dinsdag 26 januari 2021
Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoelt met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor de specifieke doelgroep.
Lees meer >>

Spanning loopt op na 4e speeldag G-league

vrijdag 28 februari 2020
De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen. 
Lees meer >>

De NK 2020 van start gegaan voor onze leden met een verstandelijke beperking

maandag 27 januari 2020
De slogan voor de Nederlandse kampioenschappen 2020 is niet voor niets: 'De NK voor iedereen!' Dat betekent dat ook onze leden met een verstandelijke beperking hieraan deelnemen. En voor hen starten de regionale voorrondes deze periode.
Lees meer >>
12
 


Klik op een locatie voor meer informatie
 
 


G-bowlen in Nederland
 
Op steeds meer plekken in Nederland worden bowlingactiviteiten aangeboden voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze pagina worden deze activiteiten verzameld. Ook is hier meer informatie te vinden over de verschillende locaties, evenementen en de ondersteuningsmogelijkheden.

Vind jij dat er nog informatie ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via info@nbfbowlen.nl.
 


Lidmaatschap G-bowlen
 
Lid worden van de Nederlandse Bowling Federatie? Dat kan. Voor slechts € 10,90 per seizoen ben je al lid. Klik hier voor een overzicht van de verschillende voordelen voor het lid en de organisatie waarbij hij/zij is aangesloten.

Voor meer informatie over het lidmaatschap of G-bowlen in het algemeen, stuur ons een e-mail.
 


Evenementen 2020-2021
 
Datum: Evenement: Locatie:
     

In verband met het coronavirus kunnen er momenteel geen activiteiten georganiseerd worden. We wachten net als alle bowlers met smart op het moment dat de bowlingcentra weer open mogen en wij elkaar weer kunnen ontmoeten op de banen!