Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Voor leden » Bondsvergadering Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Agenda
 
De bondsvergadering wordt dit jaar online gehouden via Microsoft Teams op zaterdag 19 juni 2021. Klik hier voor de voorlopige agenda.
 


Aanmelden
 
Ook dit jaar verzoeken wij je digitaal aan te melden voor de bondsvergadering. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Ook als je niet aanwezig kunt zijn verzoeken wij je het formulier in te vullen.
 


Stukken
 
De stukken voor de vergadering kun je hier downloaden:
 


Voorstellen en vragen
 
Voorstellen (ondertekend door minimaal drie bondsafgevaardigden) kunnen voor 27 mei 2021 worden ingediend via e-mail.

Ook vragen met betrekking tot het verslag of de stukken kunnen voor 27 mei 2021 ingediend worden via e-mail
 


Machtigingen
 
Bij aanmelding kun je ook gelijk de ingevulde machtiging of volmacht uploaden in het aanmeldformulier. Mocht je deze nog niet kunnen uploaden kun je de machtiging mailen.Graag ontvangen wij de machtingsformulieren voor 4 juni 2021.
 
Download hier de formulieren: Machtigingen en volmachten moeten getekend zijn door bestuursleden die gerechtigd zijn. Dat wil zeggen dat zij als bestuurslid in MijnNBF zijn opgenomen. Is dat niet het geval dan kunnen wij de machtiging of volmacht niet goedkeuren. Je bent dan niet stemgerechtigd!
 
Voor vragen kun je contact opnemen met José Verberk via 0318 - 559343 (maandag en donderdag) of via mail.
 


Leden en stemmen
 
Leden en stemmen per vereniging
Overzicht van leden en aantal stemmen per vereniging. Peildatum 1 maart 2021.