Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eindelijk weer een vol weekend voor Team NL Bowling

vrijdag 27 augustus 2021
Dit weekend komen zowel de selecties van Team NL Bowling U18, dames én heren bij elkaar. En dat is lang geleden. Alle drie de selecties zijn in voorbereiding op de Europese kampioenschappen.
Lees meer >>

Nederlandse selectie voor EK jeugd in eigen land bekend

woensdag 18 augustus 2021
Zondag 12 september beginnen in Tilburg de Europese jeugdkampioenschappen en deze week is bekend geworden welke 8 jeugdspelers Team NL Bowling gaan vertegenwoordigen.
Lees meer >>

ODIN Sportswear nieuwe partner Nederlandse Bowling Federatie

donderdag 18 maart 2021
De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.
Lees meer >>

U18 speler Milan Scheffer ontvangt Leidse Sportprijs

vrijdag 5 maart 2021
Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.
Lees meer >>

De regionale jeugdselectie: misschien wel iets voor jou!

woensdag 16 september 2020
Ook dit seizoen zijn verspreid over het land regionale jeugdselecties actief. Onder leiding van een groep gediplomeerde trainers komen per regio alle talenten bij elkaar voor extra trainingen. Er is nog plek voor nieuwe spelers. Iets voor jou?
Lees meer >>
12345