Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Over de NBF » Partners Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Valcke Bowling Service
 
Als exclusief Brunswick distributeur is Valcke Bowling Service specialist in het ontwerpen en installeren van bowling centers, alsook levering van de volledige bowling uitrusting.Valcke Bowling Service is actief in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland.

Sinds 1992 werkt Valcke samen met het Amerikaanse Brunswick, globale marktleider voor het uitrusten van bowlings. Deze samenwerking bundelt zowel de nodige knowhow als uitmuntende kwaliteit.

Op de Valcke Bowling Service webshop vind je een uitgebreid aanbod aan bowling accessoires, zoals bowlingballen, schoenen, kegels, wisselstukken, producten en machines voor onderhoud.


   
 


ODIN Sportswear
 
Het begon met de wens een shirt te ontwerpen voor de deelnemers van een toernooi, waarbij alle opbrengsten naar het goede doel gingen. Het gevoel dat ontstond bij het zien van alle spelers in het zelf gecreëerde shirt smaakte naar meer. Nog geen 10 jaar later levert ODIN Sportswear customized kleding aan bowlers in heel Europa. We zijn trots om ODIN Sportswear sinds 2021 onze official supplier te noemen. We zijn blij met opnieuw een partner uit de bowlingsport.
 
De slogan Feel Good Perform Better sluit natuurlijk naadloos aan bij Team NL Bowling, waarmee we internationaal mee willen blijven doen om de prijzen. Daarnaast biedt ODIN Sportswear ons de kans om onze vrijwilligers en de deelnemers van onze evenementen te kleden naar ieder event.
 
Benieuwd wat ODIN Sportswear jou en jouw vereniging te bieden heeft? Neem dan een kijkje op www.odinsportswear.com en grijp die kans om binnenkort in een nieuwe, mooie outfit op de baan te verschijnen.

   
 


Lanetalk AB
 
Het Zweedse Lanetalk AB biedt met de mobiele applicatie Lanetalk de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden en uitdagingen, waar en wanneer jij maar wilt. Het doel is daarbij te kunnen spelen tegen andere bowlers over de hele wereld. 

De toekomstvisie van Lanetalk sluit aan op die van de NBF, waarbij we de bowlingsport voor iedereen toegankelijk én aantrekkelijk willen maken. Sinds 2019 is Lanetalk Official Scoringpartner van de NBF en werken we samen aan uitbreiding van het aantal speellocaties in Nederland en het aantal gebruikers. In 2020 vond de eerste gezamenlijke challenge plaats.

Ook bowlen via Lanetalk in jouw bowlingcentrum? Bezoek de website lanetalk.com en vind er meer informatie voor zowel bowlers als centra.

   
 


Nederlandse Loterij
 
Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO. De missie van NLO is bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Naast het uitkeren van prijzengeld, investeert Nederlandse Loterij vrijwel het gehele resultaat in de Nederlandse sport via NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën.

Arjan de Vries, directeur NBF, bedankt de Nederlandse Loterij namens alle bowlers en leden van de NBF: "Voor ons is dit geld van groot belang. De structurele subsidie maakt een betaalbaar lidmaatschap mogelijk. Daar profiteren we allemaal van."

Meer weten over de Nederlandse Loterij of zelf eens kans maken op een mooie prijs? Ga dan naar www.nederlandseloterij.nl.