Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Over de NBF » NBF partners » Partners Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Bowltech
 
Met het internationale hoofdkantoor in Made (Nederland), en distributiecentra in 6 landen is de Bowltech Group zonder twijfel Europees marktleider op het gebied van bowling(sport) gerelateerde producten.

Het Bowltech team bestaat uit een groep professionele en toegewijde medewerkers, die grote affiniteit hebben met de bowling-branche.

De Bowltech Group biedt alle producten en diensten aan die nodig zijn in de bowling of pro-shop. Bowltech is de distributeur van de volgende toonaangevende merken in de bowlingwereld: Dexter, Ebonite International, Kegel, QubicaAMF, Storm en Twister.

Met dit breed scala aan producten wordt er doeltreffend en rendabel ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant. Betrouwbaarheid en verkrijgbaarheid zijn belangrijke pijlers voor Bowltech, dit alles met een scherpe prijs van de producten.


 
 


Valcke Bowling Service
 
Als exclusief Brunswick distributeur is Valcke Bowling Service specialist in het ontwerpen en installeren van bowling centers, alsook levering van de volledige bowling uitrusting.Valcke Bowling Service is actief in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland.

Sinds 1992 werkt Valcke samen met het Amerikaanse Brunswick, globale marktleider voor het uitrusten van bowlings. Deze samenwerking bundelt zowel de nodige knowhow als uitmuntende kwaliteit.

Op de Valcke Bowling Service webshop vind je een uitgebreid aanbod aan bowling accessoires, zoals bowlingballen, schoenen, kegels, wisselstukken, producten en machines voor onderhoud.