artisans of cheap replica watches under $53 have exquisite skills.

excellent cheap replicas relojes under $60 extra attractive.

end users just can't find the best services the good thing about exact fake rolex.

concentrate on the growth and development of ultra-thin mechanised components is actually best replica watches for sale work needs.
choosing replica watches is your best choice.
Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Over de NBF » NBF partners » Event partners Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NBF event partners
 
Sinds het seizoen 2015-2016 werkt de NBF beter samen met de bowlingondernemers. Hierdoor wordt er bij de NBF evenementen als event partners samengewerkt om de evenementen zo goed mogelijk te kunnen organiseren. Op deze pagina is een overzicht te zien van alle bowlinghuizen, die inmiddels officieel event partner zijn geworden van de NBF. Event partners zijn onderverdeeld in 1,2 en 3 sterrencentra. De driesterren centra mogen de grote NBF evenementen organiseren waaronder de DDK en de NK's. Tweesterren centra mogen de kleindere NBF evenementen organiseren als de RTL en NJTL finales en éénsterren centra mogen de nationale league ontvangen. 
 


Bowling Scheveningen ***
 

Bowling Scheveningen organiseerde op 5 en 6 september samen met de NBF de Dag der Kampioenen. We willen het hele tream van Bowling Scheveningen enorm bedanken voor alle hulp, enorme passie en inzet.
 
 


Dekker Zoetermeer ***
 

Op 5 en 6 juni 2015 organiseert de NBF samen met het enthousiaste team van Dekker Zoetermeer de Dag der Kampioenen Jeugd. Het schitterende 16-baans centrum zal de thuishaven zijn van de strijd tussen alle jeugdkampioenen in Nederland. Dankzij de goede samenwerking tussen de NBF en Dekker is het mogelijk geworden om de DDK jeugd tot een ''NBF evenementen 2.0'' waardig evenement om te toveren.


 
 


Knijn Amsterdam ***
 

Knijn Bowling Amsterdam organiseert na het NK A Klasse vorig seizoen nu het NK BCD Klasse samen met de NBF. Het onlangs vernieuwde achttienbaans bowlingcentrum heeft naast de bowlingbanen ook de beschikking over een eigen nachtclub en een pro shop. Ook het NK BCD Klasse zal door de NBF en door Knijn in het kader van ''NBF evenementen 2.0'' worden georganiseerd. Het evenement zal op 9 en 10 april 2016 plaatsvinden.

 
 


Dok 99 Vlaardingen **
 
Dok99 VlaardingenDok 99 in Vlaardingen zal op 3 april 2016 voor de derde keer op rij de Stedenontmoeting senioren 50+ ontvangen. De thuishaven van de recordkampioen Musis Sacrum heeft zich dit jaar ook aangesloten als NBF event partner en zal ook meehelpen om ook dit evenement te verbeteren in het kader van ''NBF evenementen 2.0.'' Het gezellige tienbaanscentrum in Vlaardingen, dat zich ook richt op het grillrestaurant dat zich in de bowling bevindt, is er van overtuigd dat het een zeer gezellig en leuk evenement gaat worden.


 
 


Claus Park Collection ***
 

Op 30 januari 2016 organiseert de NBF in samenwerking met Claus Hoofddorp de stedenontmoeting jeugd. De finale van de stedenontmoeting jeugd is altijd een schitterend evenement om te spelen of te zien. De beste jeugdteams strijden tegen elkaar voor de nationale titiels bij de pupillen, aspiranten en junioren. Naast de finale wordt er ook deze keer samen met Claus een randprogramma georganiseerd
 
 


Bison Bowling Haarlem ***
 
 Van 31 oktober tot en met 15 november organiseert de NBF samen met Bison Bowling Haarlem het NK Jeugd 2015.
Dankzij de goede samenwerking is het mogelijk geworden om er een echt top evenement van te maken dat uitstekend past binnen het project ''NBF evenementen 2.0''
 


 
 


Chandra Bowling Nieuwegein ***
 
Chandra Bowling Nieuwegein organiseert dit seizoen samen met de NBF de Stedenontmoeting Senioren Finale 2016. Het thuisspelende team van de BV Nieuwegein gaat dit jaar al weer voor de derde titel op rij strijden. In het mooie en altijd goed georganiseerde zestienbaanscentrum in Nieuwegein zal het personeel samen met de NBF er in het kader van ''NBF evenementen 2.0'' een topevenement van gaan maken.


 
 


Dolfijn Bowling Tilburg ***
 
Dolfijn Bowling Tilburg is dit seizoen gastheer van het presitigieuze NK A Klasse. Het Nk zal van 2 t/m 10 april 2016 worden gespeeld in het centrum met 20 banen dat onlangs nog verbouwd is om de opstap naar de approaches te verlagen. Dolfijn  Bowling heeft zeer veel ervaring met grote evenementen zoals EK's, EBT's en NK"s en dus lijkt het erop dat ook het NK A Klasse een groot succes gaat worden.

 
 


0123movie.net