Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Over de NBF » Communicatie Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mediakanalen van de NBF
 
In 2015 introduceerde de NBF een aantal nieuwe mediakanalen. Deze kanalen maken het voor de NBF mogelijk om vaker en makkelijker haar leden te bereiken en om haar partners nog meer media mogelijkheden te bieden. Op deze vernieuwde communicatiepagina zijn de nieuwe en belangrijkste mediakanalen te zien. In de nieuwe NBF mediakit zijn alle online, offline en unieke partnermogelijkheden te vinden.
 
 


Bowlen.nl tabloid
 


De nieuwe tabloid bowlen.nl valt vier keer per jaar bij alle leden in de bus. De NBF geeft de tabloid helemaal zelfstandig uit waardoor de partnermogelijkheden enorm zijn gegroeid. De tabloid is nu veel actueler, groter en ook digitaal te bekijken. Alle mogelijkheden in de tabloid zijn terug te vinden in de mediakit.


 
 


Bowlscene
 
De nieuwe Bowlscene app komt binnenkort uit en is bestemd voor alle recreatieve bowlers in Nederland. Met de app is het mogelijk om in een aantal bowlingcentra online alle scores te registreren zonder dat je deze zelf hoeft in te vullen. De app en het scoresysteem verbinden met elkaar waardoor alle gegevens snel worden verwerkt. Op deze manier kunnen bowlers uit het hele land elkaar volgen, uitdagen en mooie prijzen winnen in speciale uitdagingen.
 


De communicatiemiddelen van de NBF
 
De Nederlandse Bowling Federatie probeert op verschillende manieren nieuws, uitslagen, oproepen etc. met jouw te delen. Hier vind je informatie over de verschillende communicatiemiddelen die de NBF inzet.

Website Nederlandse Bowling Federatie
De website waarop je je nu bevindt is de officiële website van de Nederlandse Bowling Federatie. Hier vind je het laatste nieuws vanuit de federatie en informatie verdeeld onder de kopjes actueel, over de NBF, voor leden, wedstrijdbowlen en topsport. De NBF website is ook via www.bowlen.nl te bereiken door  op het menu item Sportbowlen te klikken. Wil je de NBF website toevoegen aan je favorieten dan gebruik je de directe link http://nbf.bowlen.nl.


MijnNBF
MijnNBF is het administratiesysteem van de Nederlandse Bowling Federatie. Hier bestaat voor NBF-leden de mogelijkheid om in te loggen en zo de eigen gegevens en scores bij te houden. Daarnaast worden ook de verschillende competities van de NBF in dit systeem verwerkt. Sinds het seizoen 2010 - 2011 voeren wedstrijdleiders de uitslagen hier in, waardoor het voor jou veel sneller te bekijken is. De NBF maakt in haar communicatie altijd gebruik van de gegevens uit MijnNBF.

Controleer of je gegevens kloppen door in te loggen in MijnNBF en pas eventueel onjuistheden aan. Op de homepage van de NBF website vind je een directe link naar MijnNBF.
Indien je nog niet bekend bent met MijnNBF kunt je eerst de handleiding lezen. De handleiding voor MijnNBF vind je door hier te klikken.

MijnNBFApp
MijnNBF is nu ook te gebruiken in een multifunctionele app. Naast de gebruikelijke infromatie uit MijnNBF en de digitale ledenpas kun je ook het laatste nieuws volgen en zelf al je scores en statistieken bij houden.

NBF Nieuwsbrief
Elke 14 dagen verstuurt de NBF op woensdag een nieuwsbrief. Hierin komen de belangrijkste nieuwsitems van de afgelopen weken aan bod. Voor deze nieuwsbrief kun je je aanmelden. Je ontvangt deze nieuwsbrief dan per e-mail op het door jouw opgegeven adres. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op de homepage.

Twitter & Facebook
Tegenwoordig bestaan er naast de krant, radio en televisie meerdere communicatiemiddelen, velen via internet of mobiele telefonie. Er zijn er al veel bowlers die gebruik maken van bijvoorbeeld sociale netwerksites als facebook, hyves en twitter. Om hen van nieuws te voorzien heeft de NBF een twitter-account aangemaakt. Maak je gebruik van Twitter, volg dan de NBF om zo op de hoogte te blijven van NBF nieuws. Klik hier voor de twitterpagina van de NBF.
 
Heb je een account op Facebook, dan hoef je ons maar te 'liken' en je blijft op de hoogte van nieuws, kunt foto's en video's uploaden en actief mee discussiëren. Klik hier voor de facebookpagina van de NBF.

Tabloid Bowlen.nl
De tabloid heeft in 2015 het Bowlen.nl magazine opgevolgd. De tabloid wordt, in tegenstelling tot het magazine. zelfstandig uitgegeven door de NBF. Door de kortere aanlevertijden is het mogelijk om de tabloid actueler te maken dan mogelijk was bij het magazine.  De vaste rubrieken als de 300 in 12 vragen, de NBF top 100 en de column van de voorzitter en nog veel meer ontbreken ook in de tabloid niet.


NBF kalender
Vanaf september 2015 geeft de NBF ook een hardcopy kalender uit, die meegstuurd zal worden met de tabloid Bowlen.nl. Op deze kalender is een overzicht te zien van alle toernooien en evenementen voor het komende seizoen. Naast de kalender zijn er ook advertenties van verschillende toernooien en evenementen te vinden.

Klik hier om de hardcopy kalender te downloaden.

Bowlscene

De nieuwe Bowlscene komt binnenkort uit en is bestemd voor alle recreatieve bowlers in Nederland. Met de app is het mogelijk om in een aantal bowlingcentra online alle scores te registreren zonder dat je deze zelf hoeft in te vullen. De app en het scoresysteem verbinden met elkaar waardoor alle gegevens snel worden verwerkt. Op deze manier kunnen bowlers uit het hele land elkaar volgen, uitdagen en mooie prijzen winnen in speciale uitdagingen.


We hopen je via deze middelen altijd op de hoogte te houden van het laatste bowlingnieuws.
 


MijnNBF app
 
Al je scores in de pocket!

Als lid van de Nederlandse Bowling Federatie wil je natuurlijk optimaal inzicht in je eigen spel en lidmaatschap gegevens. 

Met deze app kun je al je scores bijhouden! In de statistieken zie je in welk bowlingcentrum je goed uit de voeten kunt, met welke bal je het beste speelt en hoeveel strikes en spares je gegooid hebt. 

En er zijn nog meer voordelen! Je vindt in de app je eigen digitale ledenpas, je pasgemiddelde, persoonlijke score én al het bowlingnieuws. Met de Bowling NBF app heb je altijd al je scores in de pocket!
 


NBF nieuwsbrief
 
De NBF nieuwsbrief komt eens in de twee weken uit en bevat het belangrijkste nieuws van de periode. Via de nieuwsbrief worden de leden ook via de mail op de hoogte gehouden van het laatste bowlingnieuws. WIl je ook de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op de afbeelding om je nu aan te melden!
 


NBF Social Media
 
De NBF is zeer actief op zowel Facebook als Twitter. Wil je continue op de hoogte blijven van het laatste bowlingnieuws? Like of volg de NBF nu via de onderstaande links!

 
 


Volg ons op Twitter