Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws uit de branche Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws uit de branche
 

Nederlandse Loterij verhoogt bijdrage aan sport

zaterdag 25 april 2020
De Nederlandse Loterij heeft in 2019 haar omzet, resultaat en afdracht opnieuw zien stijgen. Daardoor kan de loterij-organisatie de financiële bijdrage aan sport en goede doelen substantieel verhogen. De NBF bedankt de Nederlandse Loterij voor haar structurele bijdrage aan de bowlingsport.
Lees meer >>

Lanetalk AB en NBF gaan intensiever samenwerken

donderdag 2 mei 2019
Vanaf 1 mei gaan Lanetalk AB, het Zweedse bedrijf dat verantwoordelijk is voor de mobiele app Lanetalk, en de NBF een samenwerking aan voor tenminste drie jaar. Lanetalk AB wordt daarmee “official scoring partner” van de NBF.
Lees meer >>

Succesvolle kennismaking met HyperBowling in Nederland

woensdag 10 oktober 2018
“Revolutionair! Super! Bijzonder interactief!” Veelgehoorde reacties tijdens de introductie van HyperBowling bij Claus Bowling in Hoofddorp, het eerste HyperBowling centrum van Europa! Meer dan 250 deelnemers van 52 verschillende bowlingcentra uit 14 Europese landen waren op 25 september aanwezig bij dit exclusieve evenement, georganiseerd door QubicaAMF en Bowltech International.
Lees meer >>

Bowltech en Ebonite International organiseren demodag, Van Mazijk loop nieuwe bal op 2 pins mis

vrijdag 14 september 2018
Partner van de NBF, Bowltech, organiseerde woensdag 12 september samen met Ebonite International een demodag, waar deelnemers nieuwe ballen konden testen. Onder hen ook wereldkampioen Xander van Mazijk.
Lees meer >>

QubicaAMF en Claus Bowling presenteren: HyperBowling

zaterdag 1 september 2018
Dinsdag 25 september organiseert QubicaAMF in samenwerking met Claus Bowling in Hoofddorp het eerste HyperBowling Event. HyperBowling is dé bowling innovatie van QubicaAMF. HyperBowling belooft een echte ‘game changer’ te worden.
Lees meer >>

Bowlingballen voor spelers die geen duimgat gebruiken

woensdag 18 oktober 2017
Tijdens de 1e speeldag van de Nationale Trio League is bij enkele spelers die hun duim niet gebruiken bij het gooien van hun bal geconstateerd dat zij speelden met bowlingballen die niet voldoen aan de huidige specificaties. In 2015 zijn namelijk regels aangescherpt voor spelers die hun duim niet gebruiken tijdens een worp.
Lees meer >>

Deelnemersveld QubicaAMF World Cup Qualifier bekend

zondag 2 juli 2017
Alle kwalificatiemogelijkheden zijn geweest en het deelnemersveld is bekend. 24 heren en 8 dames gaan op zaterdag 2 september 2017 strijden om een ticket naar de World Cup in Mexico.
Lees meer >>

De allernieuwste Bowlen.nl is weer onderweg naar bowlend Nederland

woensdag 14 december 2016
Aan het einde van deze week valt bij alle NBF leden en bowlinghuizen van Nederland weer een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Bowlen.nl is het kwartaalblad voor bowlend Nederland.
Lees meer >>

WE ARE ON THE BALL

dinsdag 15 november 2016
On The Bal Bowling Europe is een nieuw revolutionaire (online) bedrijf die jou de mogelijkheid geeft om je eigen bowlingballen en pins te creëren! Het ontwerpen van je eigen bal is snel en gemakkelijk met de online creatie tool.
Lees meer >>

Sportcity Bowling Leiderdorp officieel partner van de NBF

maandag 14 november 2016
Sportcity Bowling is officieel partner van de NBF geworden. Daarmee wordt de samenwerking verder uitgebreid. De NBF en Sportcity kijken er naar uit om samen de bowlingsport vooruit te helpen in de toekomst.
Lees meer >>

Nederland 13e en 15e tijdens QubicaAMF World Cup 2016

vrijdag 21 oktober 2016
De 52e editie van de QubicaAMF World Cup zit erop, althans voor het Nederlands team. Vrijdag 21 oktober kwamen de beste 24 heren en 24 dames in actie en deze Top 24 bleek het eindstation voor Lisanne Breeschoten en Nico Thienpondt.
Lees meer >>

​Ebonite

maandag 26 september 2016
​Ebonite
Lees meer >>

​Hammer

woensdag 31 augustus 2016
​Hammer  Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Hammer:  Dark Legend Solid & de Rebel. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

Track

maandag 8 augustus 2016
Track Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Track:  Cyborg & de Heat Xtreme. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

Columbia 300

dinsdag 19 juli 2016
Columbia 300 Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Columbia 300: Sideswipe & de Swerve GT. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>
12345678