Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Update coronavirus: Groepsgrootte terug naar 4, afstand bewaren blijft van belang

woensdag 18 november 2020
Vanaf donderdag 19 november zijn nieuwe maatregelen van kracht, waarbij we terug gaan naar de situatie als die was vanaf 13 oktober dit jaar. Bowlen blijft beperkt mogelijk, wij moedigen aan daar zeker gebruik van te maken.
Lees meer >>

Winnaars Bowltech Probowl bowlingballen bekend

dinsdag 10 november 2020
Dinsdag 10 november waren we eindelijk in de gelegenheid om op een rustig bondsbureau in Veenendaal de trekking te verrichten van onze bowlingballen actie van deze zomer. De 10 winnaars zijn bekend!
Lees meer >>

Goed voorbeeld: BV Veldhoven actief aan de slag met ledenwerving

dinsdag 10 november 2020
“Wij hebben veel potentiële leden naast recreanten, ook vrienden van leden, maar die willen niet per se iedere week gooien. Daar hebben wij ons aanbod op aangepast”, aldus Jos van Bracht, voorzitter van BV Veldhoven.
Lees meer >>

In memoriam - Djin Tjan Thee

zondag 8 november 2020
Zaterdag 7 november ontvingen wij het bericht dat Djin Tjan Thee op donderdag 5 november is overleden. Hij is 76 jaar geworden.
Lees meer >>

Planning Nationale Trio Leagues, NBF kampioenschappen en evenementen

vrijdag 6 november 2020
We kijken vooruit naar het moment dat er weer meer mag op de bowlingbaan en we onze activiteiten weer kunnen opstarten. Graag delen we met jullie onze piketpaaltjes wanneer we moeten beslissen over de doorgang van diverse activiteiten.
Lees meer >>

Update coronavirus: Verder aangescherpte maatregelen tot en met 18 november

donderdag 5 november 2020
Sinds woensdagavond 4 november zijn nieuwe, aangescherpte maatregelen van kracht om het coronavirus een halt toe te roepen. Bowlen blijft mogelijk, zij het in zeer beperkte mate.
Lees meer >>

Verloting 10 Bowltech Probowl bowlingballen dinsdag 10 november!

woensdag 4 november 2020
Deze zomer kondigden we een verloting aan van 10 bowlingballen. Inmiddels is de deadline voor het inzenden van de bonnen verstreken. Dinsdag 10 november maken we de winnaars bekend.
Lees meer >>

Aanstaande vrijdag: Samenvatting Weber Cup op RTL 7

woensdag 4 november 2020
Vrijdag 6 november zendt RTL 7 een uitgebreiden samenvatting uit van de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team USA. We vinden het natuurlijk super dat een nationale tv-zender aandacht besteedt aan de absolute top die onze sport te bieden heeft.
Lees meer >>

Update opleiding tot NBF Wedstrijdleider

dinsdag 3 november 2020
Als organisatie probeert de NBF momenteel het aantal reisbewegingen tot een minimum te beperken. Dat, en het uitstellen van de start van de Nationale Trio Leagues, heeft er toe geleid dat we de start van onze opleiding tot NBF Wedstrijdleider iets uitstellen tot begin 2021.
Lees meer >>

De nieuwe naam van onze wereldorganisatie past beter bij de ambities

dinsdag 3 november 2020
De organisatie die we kenden als World Bowling en daarvoor nog als de WTBA, heeft een naamsverandering ondergaan. Vanaf nu zijn we als NBF aangesloten bij de International Bowling Federation (IBF).
Lees meer >>
First 45678910111213 Last