Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

​Verkeerde foto bij overlijdensbericht Djin Tjan Thee in Bowlen.nl

vrijdag 18 december 2020
Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.
Lees meer >>

Teamcaptains online in gesprek over restant NTL-speeldagen

woensdag 16 december 2020
Maandag 14 december organiseerden we een online bijeenkomst met teamcaptains van de diverse Nationale Trio Leagues. Onderwerp van gesprek was de invulling van de resterende speeldagen van dit seizoen.
Lees meer >>

NBF Christmas Challenge even op pauze

woensdag 16 december 2020
Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.
Lees meer >>

Update coronavirus: Alle bowlingbanen gesloten, zonder te bowlen het jaar uit.

dinsdag 15 december 2020
Een strenge lockdown is dinsdag 15 december ingegaan met als gevolg dat alle bowlingbanen moeten sluiten en er dus niet meer gebowld kan worden. 
Lees meer >>

We gaan iets nieuws doen! De NBF Christmas Challenge

vrijdag 4 december 2020
Samen met official scoringpartner Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!
Lees meer >>

Nieuw online voorzittersoverleg op maandag 7 december

woensdag 2 december 2020
Aanstaande maandagavond is het weer tijd voor een nieuw online voorzittersoverleg. Een initiatief dat deze zomer is gestart, waarbij voorzitters (of andere bestuursleden) van aangesloten verenigingen met elkaar en met NBF bestuurders en medewerkers in gesprek gaan over de actualiteit.
Lees meer >>

De mondkapjesplicht tijdens het bowlen

dinsdag 1 december 2020
De mondkapjesplicht geldt vanaf 1 december voor iedereen van 13 jaar en ouder die zich begeeft in alle publieke binnenruimtes, zoals binnensportaccommodaties. Deze verplichting geldt in eerste instantie voor drie maanden. In dit artikel lichten we toe welke gevolgen het heeft voor het beoefenen van de bowlingsport.
Lees meer >>

Definitief streep door seizoen Nationale Trio Leagues

maandag 30 november 2020
Eerder hebben we gecommuniceerd uiterlijk 1 december een besluit te nemen over doorgang van de Nationale Trio Leagues. Besloten is om dit seizoen niet door te laten gaan en de huidige indeling door te schuiven naar september 2021 voor het nieuwe seizoen 2021-2022.
Lees meer >>

Goed voorbeeld: BV Dekker Zoetermeer biedt laagdrempelig trainingen aan

donderdag 19 november 2020
“Onze trainingen op zondagavond blijken een goede manier voor beginners om kennis te maken met de bowlingsport. Een beetje zoals je bij golf ook eerst je vaardigheidsbewijs moet halen, voordat je de baan op mag”, aldus Kevin Reeuwijk, voorzitter van BV Dekker Zoetermeer.
Lees meer >>

Hoe geven jullie invulling aan deze corona-stop?

woensdag 18 november 2020
Op de meeste plaatsen kan nog beperkt gebowld worden, maar over het algemeen liggen onze reguliere verenigingsactiviteiten stil. Hoe geeft jouw vereniging invulling aan deze verplichte stop?
Lees meer >>
First 3456789101112 Last