Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Actie gewenst gebruikers KPN-mail: Voeg @nbfbowlen.nl toe aan 'vertrouwde verzenders'

donderdag 28 januari 2021
Momenteel ervaren we problemen met uitgaande e-mailadressen die gelinkt zijn aan KPN, zoals @kpnmail.nl, @kpnplanet.nl, @planet.nl, @wxs.nl en @hetnet.nl. E-mails die wij versturen komen mogelijk in de spambox terecht of komen helemaal niet aan. Daar is door de gebruiker van het mailadres echter wel iets aan te doen.
Lees meer >>

WBTR: nieuwe, belangrijke wet voor bestuursleden

woensdag 27 januari 2021
Op 1 juli 2021 gaat de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) in. Dit lijkt ver weg, maar elke sportvereniging en stichting heeft deze tijd écht nodig om zaken te regelen.
Lees meer >>

Online bijeenkomst voor begeleiders G-bowlen

dinsdag 26 januari 2021
Maandag 1 februari organiseert de NBF een netwerkbijeenkomst voor alle begeleiders die in Nederland betrokken zijn bij het bowlen voor mensen met een verstandelijke beperking. De bijeenkomst is bedoelt met elkaar de actualiteit rondom het coronavirus te bespreken en de gevolgen daarvan voor de specifieke doelgroep.
Lees meer >>

Deel 2 van terugblik online verenigingsoverleg 19 januari 2021

maandag 25 januari 2021
Hoe langer de beperkingen op onze sportbeoefening duren, hoe groter de uitdaging wordt om als vereniging het contact met de leden te behouden. Precies dat stond als gespreksonderwerp op de agenda tijdens het online verenigingsoverleg van dinsdag 19 januari.
Lees meer >>

Deel 1 van terugblik online verenigingsoverleg 19 januari 2021

maandag 25 januari 2021
Tijdens een nieuw online verenigingsoverleg sloten dinsdag 19 januari bestuursleden van bijna 50 verenigingen aan. Met hen werd de actualiteit besproken, maar werd ook vooral vooruit gekeken naar de uitdagingen die voor ons liggen.
Lees meer >>

Europese jeugdkampioenschappen 2021 uitgesteld

vrijdag 15 januari 2021
De Europese jeugdkampioenschappen 2021, waarbij de NBF verantwoordelijk is voor de organisatie, zijn in overleg met alle betrokken partners uitgesteld. Gezien de huidige situatie in Europa met betrekking tot het coronavirus is het niet haalbaar om de kampioenschappen in maart & april te organiseren.
Lees meer >>

Update coronavirus: Huidige lockdown verlengd t/m 9 februari

woensdag 13 januari 2021
Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen.
Lees meer >>

Nederlandse kampioenschappen 50 plus verplaatst naar augustus 2021

woensdag 13 januari 2021
Later deze maand stonden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch op de kalender. Omdat de huidige lockdown verlengd is t/m 9 februari, moeten de NK helaas verplaatst worden. Eind augustus hebben we nieuwe data gevonden.
Lees meer >>

Deadline om toernooien aan te melden voor seizoen 2021-2022 verplaatst naar 1 maart

woensdag 13 januari 2021
We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden. I.v.m. de huidige lockdown hebben we de deadline verplaatst naar 1 maart.
Lees meer >>

Dinsdag 19 januari: Het eerste online verenigingsoverleg van 2021

maandag 11 januari 2021
Maandag 11 januari hebben alle aangesloten verenigingen een uitnodiging ontvangen voor het volgende online verenigingsoverleg, op dinsdag 19 januari om 19.30 uur. Tijdens dit overleg gaan de besturen van verenigingen en de NBF o.a. met elkaar in gesprek over de actualiteiten rondom het coronavirus.
Lees meer >>
First 234567891011 Last