Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

ODIN Sportswear nieuwe partner Nederlandse Bowling Federatie

donderdag 18 maart 2021
De NBF heeft in ODIN Sportswear een nieuwe kledingpartner gevonden. Zodra we de baan weer op mogen gaan o.a. de selecties van Team NL Bowling de kleding van ODIN Sportswear dragen. ODIN Sportswear en de NBF zijn een samenwerking voor 3 jaar overeengekomen.
Lees meer >>

Binnensport vraagt kabinet en Tweede Kamer om meer perspectief

dinsdag 16 maart 2021
Maar liefst 31 binnensportbonden en belangenorganisaties, waaronder de NBF, hebben maandagmiddag gezamenlijk een brief gestuurd naar minister-president Rutte, minister De Jonge, minister Van Ark en de Tweede Kamer om meer perspectief te vragen voor de zes miljoen sporters die zij vertegenwoordigen. Deze zes miljoen binnensporters, de helft van sportend Nederland, staan door de coronamaatregelen buitenspel.
Lees meer >>

Waan je voor anderhalve minuut weer even in een bowling

woensdag 10 maart 2021
Deze week verschenen geweldige beelden online van een Amerikaans bowlingcentrum, waarbij je even heerlijk weg kunt dromen over ons zo geliefd tijdverdrijf. Waarschuwing: Je gemis van het niet kunnen bowlen kan er tijdelijk door vergroot worden.
Lees meer >>

IBF organiseert online forum in het kader van Internationale Vrouwendag

dinsdag 9 maart 2021
Maandag 8 maart was het Internationale Vrouwendag! De Internationale Bowling Federatie (IBF) greep deze dag aan om diverse invloedrijke vrouwen uit de (bowling)sport bij elkaar te brengen om met elkaar in gesprek te gaan.
Lees meer >>

U18 speler Milan Scheffer ontvangt Leidse Sportprijs

vrijdag 5 maart 2021
Ieder jaar worden in Leiden de sportprijzen uitgereikt aan inwoners die bijzondere prestaties hebben geleverd. Het NK-goud voor Milan Scheffer tijdens de kampioenschappen in september 2020 zijn in zijn woonplaats niet onopgemerkt gebleven.
Lees meer >>

Update NBF evenementen

vrijdag 5 maart 2021
We zijn inmiddels alweer enkele maanden verder sinds we een laatste update deelden met diverse deadlines waarop een besluit genomen moest worden over het al dan niet doorgaan van NBF Evenementen. Hoogste tijd voor een update.
Lees meer >>

Verenigingsbestuurders bijgepraat tijdens online overleg

donderdag 4 maart 2021
Maandag 1 maart organiseerden we wederom een online verenigingsoverleg. Bestuursleden van ruim 40 bowlingverenigingen werden bijgepraat over de NBF inzet tijdens deze coronacrisis en de gevolgen van de crisis voor onze evenementen.
Lees meer >>

ESBC Europese kampioenschappen 2021 geannuleerd

dinsdag 23 februari 2021
De ESBC Europese kampioenschappen stonden gepland in juni 2021, maar de organisatie zag zich deze week genoodzaakt om het evenement te annuleren als gevolg van de situatie in Europa in relatie tot het coronavirus.
Lees meer >>

In memoriam - Jules Heere

zondag 21 februari 2021
Zondag 21 februari ontvingen wij het bericht dat Jules Heere op donderdag 18 februari is overleden. Hij is 91 jaar geworden.
Lees meer >>

Update nieuwe wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR)

donderdag 18 februari 2021
Op 10 november 2020 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel bestuur en toezicht Rechtspersonen (WBTR)  aangenomen. De wet zal op 1 juli 2021 in werking treden. Dit heeft ook gevolgen voor verenigingen en stichtingen. 
Lees meer >>
12345678910 Last