Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nationale Trio League: Gezellig, uitdagend, op jouw niveau!

woensdag 21 april 2021
De Nationale Trio League, we rekenen erop in september te kunnen beginnen aan een nieuw seizoen! Volgende week opent de inschrijving en deze week start de campagne om zoveel mogelijk leden enthousiast te maken zich in te schrijven.
Lees meer >>

Update coronavirus: Aanpak virus toe aan nieuwe fase met openingsplan

woensdag 21 april 2021
Dinsdag 13 april is een nieuw openingsplan gepresenteerd door demissionair premier Mark Rutte. Dit openingsplan staat symbool voor een nieuwe fase waarin wordt toegewerkt naar meer versoepelingen, ook voor de binnensport.
Lees meer >>

Bowlen.nl valt deze week bij alle leden op de mat

dinsdag 20 april 2021
Vrijdag 23 april ontvangen alle leden aangesloten bij de NBF een nieuwe Bowlen.nl. Hopelijk voor het laatst staat ook in deze editie corona centraal.
Lees meer >>

Terugblik op online verenigingsoverleg 13 april

dinsdag 20 april 2021
Dinsdag 13 april stond weer een online verenigingsoverleg op het programma. Tijdens deze overleggen, die iedere zes weken plaatsvinden, komen bestuurders van aangesloten verenigingen bij elkaar om in gesprek te gaan met elkaar en met bestuursleden en bureaumedewerkers van de NBF.
Lees meer >>

BV Den Bosch start met buiten trainingen

dinsdag 6 april 2021
Kijken wat er wél kan, dat is wat ze bij bowlingvereniging Den Bosch doen. En dat resulteerde onlangs in de eerste buitentraining voor de jeugd. Zaterdag 10 april staat de tweede buitentraining op het programma.
Lees meer >>

Verkiezing Club van het Jaar 2021: Doe mee en laat jullie veerkracht zien

dinsdag 6 april 2021
Ben je ook trots op de veerkracht die jouw sport- of cultuurvereniging het afgelopen jaar heeft laten zien? Doe dan mee aan de verkiezing ‘Club van het Jaar 2021’ en geef jouw vereniging de erkenning en waardering die het verdient.
Lees meer >>

Dinsdag 13 april is het volgende online verenigingsoverleg

maandag 5 april 2021
Dinsdag 13 april, de avond van een nieuwe persconferentie van demissionair Premier Rutte, organiseert de NBF weer een online verenigingsoverleg voor de bestuursleden van alle aangesloten verenigingen.
Lees meer >>

Meld je toernooi aan voor seizoen 2021-2022

woensdag 24 maart 2021
We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 wel weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden.
Lees meer >>

Een strike gooien... Kun jij het nog?!

woensdag 24 maart 2021
Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z’n allen weer op zoek naar de perfecte strike.
Lees meer >>

Update coronavirus: Nog geen ruimte voor versoepelingen binnensport

woensdag 24 maart 2021
Dinsdag 23 maart werd tijdens een nieuwe persconferentie duidelijk dat het kabinet momenteel nog geen mogelijkheid ziet om versoepelingen in te voeren voor de binnensport. Dit betekent dat bowlingcentra nog zeker tot 20 april gesloten blijven.
Lees meer >>
12345678910 Last