Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

NK 50+ Dubbels geannuleerd

maandag 17 mei 2021
Tot het laatste moment hebben we de NK 50+ Doubles op de kalender laten staan, maar helaas is in bekend dat er t/m begin juni geen wedstrijden gespeeld mogen worden. Dat betekent dat we de NK 50+ Doubles moeten annuleren voor dit seizoen.
Lees meer >>

Update coronavirus: Vanaf 19 mei mogelijk weer binnensport toegestaan

woensdag 12 mei 2021
Dinsdag 11 mei heeft het kabinet aangekondigd dat stap 2 van het openingsplan per woensdag 19 mei ingaat, mits de cijfers rond het coronavirus zich in de goede richting blijven ontwikkelen. Dat betekent dat na lange tijd de binnensportlocaties weer open mogen, met maximaal dertig personen per ruimte.
Lees meer >>

Back to Bowling Countdown - Week 2

donderdag 6 mei 2021
Deze week is het in de Back to Bowling Countdown tijd voor de eerste challenge: NBF-partner ODIN Sportwear is benieuwd naar de verhalen achter jouw bowlingshirt(s). Doe mee en maak kans op een gloednieuw shirt voor jou en je teamgenoten! 
Lees meer >>

Uitkijken naar een nieuw seizoen Nationale Trio League

woensdag 5 mei 2021
Teamcaptain Gustaaf Kamphorst van Pinsanity uit de NTL Regio Oost kijkt uit naar het nieuwe NTL seizoen met teams van een gelijkwaardig niveau: ,Ik denk dat voor veel mensen er nu een soort drempel ligt op het deelnemen aan de trio league, en nog steeds wordt gezien dat dit alleen voor de A spelers is en voor de beste van de beste. gelukkig zijn er meer dan genoeg klassen om in te spelen voor bowlers van elk niveau. ''  Meer informatie inclusief de online voorinschrijving tref je in de link.
 
Lees meer >>

PBA Pro Bowling game: een alternatief tijdens de lockdown

woensdag 5 mei 2021
We missen de strikes, spares en de splits. Al maanden zijn de bowlingcentra gesloten. Om toch een klein beetje het gevoel te behouden is er een alternatief: De PBA Pro Bowling game voor jouw game console.
Lees meer >>

Update coronavirus: Tweede stap openingsplan uitgesteld

woensdag 5 mei 2021
Op 1 mei werd bekend dat er nog geen ruimte is voor nieuwe versoepelingen en dat stap 2 van het openingsplan is uitgesteld. Dat betekent dat we langer moeten wachten op de heropening van alle binnensporten.
Lees meer >>

Back to Bowling Countdown - Week 1

vrijdag 30 april 2021
In de eerste Back to Bowling Countdown staat het item Strike @ Home centraal, waarvoor we 10 leden bezochten om bij te praten en te kijken of zij het bowlen nog een beetje in de vingers hebben. Deze week: De 67-jarige Jan Schummelketel.
Lees meer >>

In memoriam - Paul Douw

vrijdag 30 april 2021
Woensdag 28 april ontvingen wij het bericht dat Paul Douw op dinsdag 27 april overleden is. Hij is 71 jaar geworden.
Lees meer >>

Online inschrijving Nationale Trio Leagues geopend

vrijdag 30 april 2021
Vrijdag 30 april is de inschrijving voor een nieuw Nationale Trio League seizoen geopend. Voor het eerst is het mogelijk voor teamcaptains om de inschrijving online te doen, waarna de inschrijving door de vereniging ook online bevestigd kan worden.
Lees meer >>

Sportwereld doet nieuwe oproep aan het kabinet

donderdag 29 april 2021
Donderdag 29 april heeft de NBF samen met NOC*NSF en alle collega sportbonden een nieuwe oproep gedaan om meer (binnen)sport mogelijk te maken.
Lees meer >>
12345678910 Last