Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Alle centra open, wedstrijden binnen de vereniging toegestaan

vrijdag 4 juni 2021
Vanaf 5 juni mogen alle bowlingcentra in Nederland weer open! Een moment waar we lang naar uit hebben gekeken. Daarnaast zijn meer versoepelingen die dag ingegaan. Zo is het toegestaan om binnen de eigen vereniging onderlinge wedstrijden te spelen.
Lees meer >>

Inschrijvingen lopen inmiddels binnen voor de Nationale Trio League

woensdag 2 juni 2021
Al veel teams hebben zich ingeschreven voor het nieuwe NTL seizoen. We kijken er naar uit om er een Gezellig en Uitdagend seizoen van te maken waarbij ieder op zijn Eigen Niveau kan meedoen. Heb jij je nog niet ingeschreven met een team? Wacht dan niet te lang, bekijk alle informatie op onze website en schrijf je in! 
 
Lees meer >>

Update coronavirus: Positieve versoepelingen aangekondigd

maandag 31 mei 2021
Tijdens een nieuwe persconferentie in het kader van het coronavirus zijn vrijdag 28 mei nieuwe versoepelingen aangekondigd die goed uitpakken voor de bowlingsport. Als de ontwikkelingen gunstig blijven, is per 5 juni het spelen van onderlinge wedstrijden weer toegestaan.
Lees meer >>

Back to Bowling Countdown week 5: Nederlandse Loterij challenge

vrijdag 28 mei 2021
Tijdens de Back to Bowling Countdown tellen we af tot het moment dat we weer voluit kunnen bowlen! Dat moment komt steeds meer in zicht. In week 5 een challenge voor alle leden van 18 jaar of ouder, waarmee je een lot uit de loterij kunt winnen en kans maakt op de de jackpot van € 7.500.000,- 
Lees meer >>

Maandag 31 mei nieuw online verenigingsoverleg

donderdag 27 mei 2021
Maandag 31 mei is het weer tijd voor een nieuw online verenigingsoverleg. Tijdens dit overleg wordt o.a. de actualiteit rondom Covid-19 besproken en gaan verenigingsbestuurders met elkaar en de NBF in gesprek over diverse onderwerpen.
Lees meer >>

Back to Bowling Countdown Week 4 - Op bezoek bij Lilian

vrijdag 21 mei 2021
Deze week blikken we in de Back to Bowling Countdown terug op ons bezoek aan Lilian ten Velden uit RIjswijk. Lilian is niet zo maar een bowlster. Ze werd namelijk Nederlands Kampioen A-klasse in 1967 (!). Het was een prachtig bezoek met mooie verhalen uit de historie van de sport. Veel kijkplezier!
Lees meer >>

Renzo Klijn en Pinhunters vallen in de prijzen bij Odin Challenge

vrijdag 21 mei 2021
Twee weken geleden zijn we begonnen met de Odin Challenge. Een mooie kans om het verhaal achter jouw bijzondere shirt te vertellen. Renzo Klijn heeft met de challenge individueel een shirt gewonnen. Sander Broers heeft met zijn team Pinhunters shirts voor het gehele team gewonnen.
Lees meer >>

Afmeldtermijn leden verlengd

donderdag 20 mei 2021
Het NBF bestuur heeft vorige week besloten de termijn voor het afmelden van leden opnieuw te verlengen tot 1 oktober. De NBF stelt hiermee verenigingen en leden in staat om ook september nog te gebruiken om de bowlingactiviteiten weer op te pakken na een periode van lockdown.
Lees meer >>

Dit seizoen online inschrijven voor de NTL

woensdag 19 mei 2021
Sinds kort kun je jouw team online inschrijven voor het nieuwe NTL seizoen. Uiteraard begrijpen we dat je nu nog niet alle informatie compleet hebt. Daarom kun je voor jouw team alvast een plekje reserveren via de voorinschrijving en vervolgens alle benodigde informatie op een later moment aanleveren.
Lees meer >>

Update coronavirus: Binnensport per 19 mei toegestaan, ga in gesprek met ondernemer

maandag 17 mei 2021
Maandag 17 mei gaf demissionair minister De Jonge groen licht voor de aangekondigde versoepelingen die horen bij stap 2 van het openingsplan. Dit betekent dat na lange tijd de binnensportlocaties, weer open mogen, met maximaal dertig personen per ruimte. Dit biedt mogelijk perspectief voor bowlers om weer te gaan trainen.
Lees meer >>
12345678910 Last