Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

In memoriam - Vincent van Wichen

donderdag 15 juli 2021
Deze week ontvingen wij het bericht dat Vincent van Wichen op zondag 4 juli is overleden. Hij is 48 jaar geworden.
Lees meer >>

Waarde NBF-lidmaatschap toegelicht

woensdag 14 juli 2021
Als lid van een vereniging die is aangesloten bij de NBF ben jij automatisch ook aangesloten bij de Nederlandse Bowling Federatie. In een nieuwe animatie geven we een toelichting op dit lidmaatschap. 
Lees meer >>

Verslag online verenigingsoverleg 13 juli

woensdag 14 juli 2021
Dinsdag 13 juli organiseerden we een nieuw online verenigingsoverleg, dat sinds dit seizoen iedere 6 weken plaatsvindt. Bestuursleden van 20 verenigingen gingen met elkaar en met bestuurders en bureaumedewerkers van de NBF in gesprek.
Lees meer >>

Bekijk ons opleidingsaanbod voor 2021-2022

woensdag 14 juli 2021
Als lid van de NBF kun je deelnemen aan diverse opleidingen om je trainersdiploma's te halen of opgeleid te worden tot wedstrijdleider, zodat jij de wedstrijden van jouw vereniging in goede banen kunt leiden. Bekijk nu ons aanbod voor seizoen 2021-2022.
Lees meer >>

Strike @ Home bij Harry Albers

donderdag 1 juli 2021
Tijdens de lockdown gingen wij thuis op bezoek bij diverse leden. Om met hen te praten over de bowlingsport en om te kijken of zij het toch nog een beetje in de vingers hadden. Deze aflevering gaat over Harry Albers, een fanatieke bowler uit Oss.
Lees meer >>

Doe mee met Storm Lightning Rounds, powered by Lanetalk

vrijdag 25 juni 2021
Lanetalk, scoringpartner van de NBF, en Storm komen met een nieuw mondiaal toernooi waar jij nu kunt deelnemen in 15 centra verspreid door heel Nederland. Speel jezelf in de finale eind juli en maak kans op prachtige prijzen uit de prijzenpot ter waarde van 10.000 euro.
Lees meer >>

Dag der Kampioenen nog een seizoen verplaatst

vrijdag 25 juni 2021
De geplande Dag der Kampioenen 2020-2021 gaat in augustus en september van dit jaar niet door. Dit besluit is genomen na inventarisatie bij alle aangesloten verenigingen in relatie tot het organiseren van Vereningskampioenschappen. Natuurlijk ligt de lockdown waarmee we het dit seizoen te kampen hebben gehad ten grondslag aan dit besluit.
Lees meer >>

22 landen schrijven zich in voor EYC 2021

vrijdag 25 juni 2021
In september worden de European Youth Championships 2021 in Tilburg georganiseerd. De organisatie heeft er vertrouwen in dat dit jeugd EK dit keer wél doorgang kan vinden en is blij met het aantal inschrijvingen van 22 federaties.
Lees meer >>

Schrijf je op tijd in voor de Nationale Trio Leagues

woensdag 16 juni 2021
We hebben er het volste vertrouwen in dat we in september aan een nieuw NTL-seizoen kunnen beginnen. Ga jij de uitdaging aan met je vrieden? Er hebben zich al veel bestaande team ingeschreven, maar er is nog genoeg ruimte voor nieuwe teams.
Lees meer >>

Ontdek de mogelijkheden met Lanetalk

vrijdag 11 juni 2021
Vrijdag 11 juni deelden we een nieuwe challenge in het kader van de Back to Bowling Countdown, dit keer van onze scoringpartner Lanetalk. Hoog tijd om je eens bij te praten over de mogelijkheden die Lanetalk jouw biedt.
Lees meer >>
12345678910 Last