Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Online meeting met bestuursleden vooral in het teken van vooruit kijken!

donderdag 29 oktober 2020
Dinsdag 27 oktober organiseerden we een nieuwe online meeting met de voorzitters van aangesloten verenigingen. Een initiatief dat ontstaan is tijdens de coronacrisis waarbij fysieke ontmoeting niet mogelijk is. Een initiatief ook dat voorlopig nog op de agenda blijft staan.
Lees meer >>

Highlights Weber Cup 2020 binnenkort te zien bij RTL 7

woensdag 21 oktober 2020
In Engeland is maandag 19 oktober de Weber Cup 2020, de jaarlijkse strijd tussen Team Europa en Team Amerika, begonnen. Binnenkort worden de highlights van deze ontmoeting uitgezonden op RTL 7.
Lees meer >>

Nieuw online voorzittersoverleg op dinsdag 27 oktober

dinsdag 20 oktober 2020
Zoals eerder aangekondigd organiseren we a.s. dinsdag 27 oktober een nieuw online voorzittersoverleg via MS Teams. Vanzelfsprekend komt de actualiteit rondom het coronavirus aan bod, maar dit keer willen we ook de uitkomsten van de laatste verenigingsmonitor en het ledenonderzoek van eind vorig seizoen met de voorzitters delen.
Lees meer >>

Win een gloednieuwe bowlingbal!

maandag 19 oktober 2020
We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen! 
Lees meer >>

Update coronavirus: Nieuwe maatregelen hebben ook invloed op de bowlingsport

woensdag 14 oktober 2020
Dinsdag 13 oktober zijn door het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt, waarmee zij de toename van het aantal coronapatiënten een halt willen toeroepen. Deze nieuwe maatregelen, die ook van invloed zijn op de bowlingsport, gaan woensdagavond 14 oktober om 22.00 uur in.
Lees meer >>

Update coronavirus: In afwachting van nieuwe maatregelen

dinsdag 13 oktober 2020
Het gaat helaas niet de goede kant op met de ontwikkeling rondom het coronavirus. Vanavond worden dan ook nieuwe maatregelen aangekondigd met als doel het aantal coronapatiënten terug te dringen. Maatregelen die we opnieuw zullen naleven, ookal is de verwachting dat het (flinke) impact heeft op de mogelijkheid om te bowlen en voor de situatie van bowlingondernemers.
Lees meer >>

Gezocht: noorderlingen en oosterlingen met technisch inzicht

donderdag 8 oktober 2020
Heb jij belangstelling voor techniek en affiniteit met (wedstrijd)bowlen? Dan is de rol van Baaninspecteur bij het Nationaal Bowling Instituut (NBI) misschien wel iets voor jou.
Lees meer >>

Ook NK-titels 50+ handicap verdeeld

woensdag 7 oktober 2020
Na de Nederlandse kampioenschappen voor jeugd en senioren in september, zijn nu ook de nationale titels voor 50+ Handicap verdeeld. Zonder publiek, maar met veel inzet werden zondag in Tilburg de finales gespeeld.
Lees meer >>

Dit weekend is de ontknoping van de NK 50+ Handicap

vrijdag 2 oktober 2020
Dit weekend worden in Dolfijn - The Plays to Be - de Nederlandse 50+ Handicap hervat. Zondagmiddag weten we wie zich de nieuwe Nederlandse kampioenen mogen noemen!
Lees meer >>

Update coronavirus: Wederom veel diversiteit in uitleg maatregelen

woensdag 30 september 2020
Het mag eigenlijk geen verrassing meer zijn: Opnieuw worden de maatregelen vanuit de overheid op diverse manieren uitgelegd door verschillende organisaties. Ons bereiken gelukkig ook positieve geluiden, dat verenigingsactiviteiten na 22.00 uur doorgang mogen vinden, na overleg met de gemeente.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last