artisans of cheap replica watches under $53 have exquisite skills.

excellent cheap replicas relojes under $60 extra attractive.

end users just can't find the best services the good thing about exact fake rolex.

concentrate on the growth and development of ultra-thin mechanised components is actually best replica watches for sale work needs.
choosing replica watches is your best choice.
Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Een strike gooien... Kun jij het nog?!

woensdag 24 maart 2021
Wanneer we straks weer de baan op mogen, de bowlingschoenen weer aan doen en gaan kijken hoeveel onze vingergaten te groot zijn geworden, dan gaan we met z’n allen weer op zoek naar de perfecte strike.

Op dat moment moeten we helaas nog even wachten. Toch zijn we eigenlijk best benieuwd of jij het nog steeds in je vingers hebt om na deze noodgedwongen bowlingpauze een strike te gooien. Daarom trekken we binnenkort door het land met tien pins en een bal, om tien bowlers te bezoeken. Natuurlijk met in achtname van de geldende maatregelen van dat moment. Tijdens het bezoek horen we graag over jouw beleving van de bowlingsport en krijgen we antwoord op die ene vraag: Kan jij het nog?

Van het bezoek wordt een korte video gemaakt die op een later moment wordt gedeeld met de bowlingwereld. Wil jij dat we binnenkort bij jou langskomen? Klik dan op onderstaande link, lees de voorwaarden en geef je op. 

Geef je op via deze link

Bij grote animo wordt er geloot bij welke bowlers we langsgaan. We starten medio april met onze bezoeken.

<< Terug naar nieuwsberichten   


0123movie.net