Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Win een gloednieuwe bowlingbal!

maandag 19 oktober 2020
We kondigden het in juni al aan: We verloten in het nieuwe seizoen 10 bowlingballen onder onze leden! Door de bon uit Bowlen.nl bij je vereniging in te leveren maak je kans om die gloednieuwe bal, beschikbaar gesteld door Bowltech, te winnen! 

Knip uit! Neem mee!
Het coronavirus heeft er sinds maart flink in gehakt, wereldwijd. Iedereen krijgt ermee te maken, danwel privé, danwel professioneel. Ook heeft het een enorme invloed gehad op onze sport. Leagues konden niet worden afgemaakt, toernooien en kampioenschappen moesten worden afgelast en ook in het huidige seizoen hebben we te maken met een stop van toernooien en leagues.

Ondanks deze tegenslagen, zetten we ons in voor de toekomst van onze sport. Om die reden deden we in april ook een oproep om loyaal te blijven aan de sport. Ondanks de tegenslagen en de flexibiliteit die van ons gevraagd wordt, hopen we dat onze aangesloten leden het plezier in de sport niet zijn verloren.

Leden die de sport ondanks deze tegenslagen trouw zijn gebleven, willen we daarvoor bedanken! Daarom verloten we eind oktober onder de leden van wie we een bon hebben ontvangen 10 nieuwe bowlingballen. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door onze partner Bowltech. 

Hoe maak je kans?
We riepen je op de Bowlen.nl van deze zomer, de voorlaatste editie, goed te bewaren en de bon op pagina 4 uit te knippen. Nu is het moment om die bon in te leveren, zodat jouw vereniging de bon nog naar ons kan opsturen. Zo maak maak je automatisch kans op één van de tien bowlingballen!

Inleveren van de bonnen kan nog t/m uiterlijk 30 oktober 2020.

<< Terug naar nieuwsberichten