Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Win een gloednieuwe bowlingbal! Houd tabloid Bowlen.nl in de gaten.

vrijdag 26 juni 2020
Eén dezer dagen valt ook een nieuwe Bowlen.nl op de mat bij al onze leden. Naast veel leuke interviews en nieuws, vinden onze leden ook een bon in de tabloid die kans biedt in het nieuwe seizoen een gloednieuwe bowlingbal te winnen!

Knip uit! Neem mee!
Het coronavirus heeft er sinds maart flink in gehakt, wereldwijd. Iedereen krijgt ermee te maken, danwel privé, danwel professioneel. Ook heeft het een enorme invloed gehad op ons huidige seizoen. Leagues konden niet worden afgemaakt, toernooien en kampioenschappen moesten worden afgelast. 

Ondanks deze tegenslagen, zetten we ons in voor de toekomst van onze sport. Om die reden deden we in april ook een oproep om loyaal te blijven aan de sport. Ondanks de tegenslagen en de flexibiliteit die van ons gevraagd wordt, hopen we dat onze aangesloten leden het plezier in de sport niet zijn verloren.

We zijn daarin positief gestemd, zeker na de ruime versoepelingen die per 1 juli ingaan. Wanneer onze leden blijven bowlen, is dit van grote waarde voor het voortbestaan van alle verenigingen, de bowlingcentra en de bond.

Leden die de sport ondanks deze tegenslagen trouw blijven, willen we daarvoor bedanken! Daarom verloten we in oktober onder de leden van wie we een bon hebben ontvangen én die in het nieuwe seizoen nog lid zijn, 10 nieuwe bowlingballen. Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door onze partner Bowltech. 

Hoe maak je kans?
Bewaar de nieuwste Bowlen.nl goed en knip de bon uit die je vind op pagina 4, lever die in het nieuwe seizoen in bij jouw vereniging en je maakt automatisch kans op één van de tien bowlingballen!

<< Terug naar nieuwsberichten