Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Inschrijving voor de Stedenontmoeting Senioren 50+ is GEOPEND!

woensdag 6 oktober 2021
Op zaterdag 13 en zondag 14 november zal, bij voldoende aanmeldingen, de stedenontmoeting Senioren 50+ in Bowling en Partycentrum de Zedde te Voldendam worden gespeeld.
Lees meer >>

Vanaf 10 t/m 17 oktober: NK 50+ Handicap

woensdag 6 oktober 2021
Zondag 10 oktober starten de Nederlandse kampioenschappen 50+ handicap in Dolfijn - The Plays to Be - in Tilburg. Zondag 17 oktober worden de finales gespeeld in de zes verschillende klassen.
Lees meer >>

Deze week op de mat: Bowlen.nl editie oktober

vrijdag 1 oktober 2021
Deze week is een nieuwe Bowlen.nl verschenen. Later dan gepland, maar met een goede reden: Veel aandacht voor een uitgebreide terugblik op de Europese jeugdkampioenschappen die in september door de NBF in Tilburg zijn georganiseerd.
Lees meer >>

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

woensdag 22 september 2021
Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.
Lees meer >>

Aftellen tot de EKJ bowlen in Tilburg

woensdag 1 september 2021
Nog een paar dagen en dan komen de eerste van 22 landenteams aan in Tilburg voor de Europese jeugdkampioenschappen 2021 (EYC 2021). De EYC 2021 gaan op 12 september van start. Helaas is hierbij geen publiek aanwezig.
Lees meer >>

Help ons mee de bowlingsport te promoten tijdens de EKJ

zaterdag 28 augustus 2021
Over twee weken, op zaterdag 11 september om precies te zijn, worden de Europese jeugdkampioenschappen in Tilburg geopend! Voorafgaand aan het toernooi organiseren we ter promotie van de bowlingsport nog een side-event in Tilburg. En daarbij kunnen we jou hulp goed gebruiken! 
Lees meer >>

Eindelijk weer een vol weekend voor Team NL Bowling

vrijdag 27 augustus 2021
Dit weekend komen zowel de selecties van Team NL Bowling U18, dames én heren bij elkaar. En dat is lang geleden. Alle drie de selecties zijn in voorbereiding op de Europese kampioenschappen.
Lees meer >>

Nieuwe kampioenen gekroond tijdens NK 50+ Scratch

maandag 23 augustus 2021
Wat zijn we er aan toe: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kampioenschappen en dus ook nieuwe kampioenen! Op zondag 22 augustus werden in Nieuwegein de nieuwe Nederlandse kampioenen 50+ Scratch gekroond.
Lees meer >>

Indeling Nationale Trio Leagues gepubliceerd

zondag 22 augustus 2021
Nog ruim een maand en dan staat de eerste speelronde van het nieuwe Nationale Trio Leagues seizoen op de kalender. Deze week zijn de indelingen van alle leagues gepubliceerd, inclusief de nieuwe piramide.
Lees meer >>

Nederlandse selectie voor EK jeugd in eigen land bekend

woensdag 18 augustus 2021
Zondag 12 september beginnen in Tilburg de Europese jeugdkampioenschappen en deze week is bekend geworden welke 8 jeugdspelers Team NL Bowling gaan vertegenwoordigen.
Lees meer >>
12345678910 Last