Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Europese jeugdkampioenschappen 2021 uitgesteld

vrijdag 15 januari 2021
De Europese jeugdkampioenschappen 2021, waarbij de NBF verantwoordelijk is voor de organisatie, zijn in overleg met alle betrokken partners uitgesteld. Gezien de huidige situatie in Europa met betrekking tot het coronavirus is het niet haalbaar om de kampioenschappen in maart & april te organiseren.
Lees meer >>

Update coronavirus: Huidige lockdown verlengd t/m 9 februari

woensdag 13 januari 2021
Dinsdag 12 januari is de huidige lockdown i.v.m. het coronavirus verlengd t/m 9 februari. Dat betekent o.a. dat tot die tijd bowlingcentra gesloten moeten blijven en wij dus niet de baan op kunnen.
Lees meer >>

Nederlandse kampioenschappen 50 plus verplaatst naar augustus 2021

woensdag 13 januari 2021
Later deze maand stonden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch op de kalender. Omdat de huidige lockdown verlengd is t/m 9 februari, moeten de NK helaas verplaatst worden. Eind augustus hebben we nieuwe data gevonden.
Lees meer >>

Deadline om toernooien aan te melden voor seizoen 2021-2022 verplaatst naar 1 maart

woensdag 13 januari 2021
We zijn positief ingesteld en gaan er dus vanuit dat we vanaf september 2021 weer een volledig én volwaardig seizoen kunnen organiseren. Toernooiorganisatoren en verenigingen kunnen nu hun toernooien voor 2021-2022 aanmelden. I.v.m. de huidige lockdown hebben we de deadline verplaatst naar 1 maart.
Lees meer >>

Dinsdag 19 januari: Het eerste online verenigingsoverleg van 2021

maandag 11 januari 2021
Maandag 11 januari hebben alle aangesloten verenigingen een uitnodiging ontvangen voor het volgende online verenigingsoverleg, op dinsdag 19 januari om 19.30 uur. Tijdens dit overleg gaan de besturen van verenigingen en de NBF o.a. met elkaar in gesprek over de actualiteiten rondom het coronavirus.
Lees meer >>

​Verkeerde foto bij overlijdensbericht Djin Tjan Thee in Bowlen.nl

vrijdag 18 december 2020
Deze week valt bij onze aangesloten leden een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Hierin is het overlijdensbericht van Djin Tjan Thee opgenomen. Echter is daarbij de verkeerde foto geplaatst.
Lees meer >>

Teamcaptains online in gesprek over restant NTL-speeldagen

woensdag 16 december 2020
Maandag 14 december organiseerden we een online bijeenkomst met teamcaptains van de diverse Nationale Trio Leagues. Onderwerp van gesprek was de invulling van de resterende speeldagen van dit seizoen.
Lees meer >>

NBF Christmas Challenge even op pauze

woensdag 16 december 2020
Week 2 van de NBF Christmas Challenge was net een dag onderweg toen we de challenge samen met de centra en Lanetalk op pauze hebben moeten zetten als gevolg van de nieuwe maatregelen i.v.m. het coronavirus.
Lees meer >>

Update coronavirus: Alle bowlingbanen gesloten, zonder te bowlen het jaar uit.

dinsdag 15 december 2020
Een strenge lockdown is dinsdag 15 december ingegaan met als gevolg dat alle bowlingbanen moeten sluiten en er dus niet meer gebowld kan worden. 
Lees meer >>

We gaan iets nieuws doen! De NBF Christmas Challenge

vrijdag 4 december 2020
Samen met official scoringpartner Lanetalk en verschillende bowlingcentra uit het land organiseren we in december de NBF Christmas Challenge! De NBF Christmas Challenge is een coronaproof uitdaging waaraan je kunt deelnemen tijdens jouw uurtje bowlen of training. De uitdaging wordt georganiseerd met behulp van de Lanetalk app. Doe mee en ga er met de hoofdprijs van 250 euro vandoor!
Lees meer >>
12345678910 Last