Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Nationale Trio Leagues Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Algemeen NTL nieuws
 

De Nationale League: De NTL vanuit de ogen van Poule 1C

maandag 28 november 2016
Elke speeldag gaan we de NTL laten zien op een manier hoe het nog niet vaak hebt gezien. Deze speeldag een verslag van De Bowling Scheveningen All-Stars uit poule 1C en een vlog vanuit de Eredivisie, die spoedig ook online zal komen. Hierbij het verslag inclusief een aantal video’s vanuit Poule 1C
Lees meer >>

NTL rondje langs de banen: Speelronde 1

maandag 3 oktober 2016
Op 1 en 2 oktober is het seizoen 2016-2017 voor de Nationale Trio Leagues officieel gestart. Zaterdag begonnen met de jeugd en regio Zuid Holland, zondag gevolgd door alle andere leagues. We maken een kort rondje langs de banen.
Lees meer >>

League-indelingen bekend voor NTL seizoen 2016-2017

dinsdag 9 augustus 2016
1 september aanstaande start een nieuw bowlingseizoen en daarmee start ook een nieuw seizoen Nationale Trio Leagues (NTL). De league-indelingen en speelschema's zijn inmiddels bekend. De NTL starten op zondag 2 oktober 2016.
Lees meer >>

Speeldagen nationale en regionale trio leagues naar zelfde weekend

donderdag 26 mei 2016
Vanaf seizoen 2016-2017 worden de speeldagen van de Nationale Trio Leagues en die van de Regionale Trio Leagues in hetzelfde weekend gespeeld. Nu het nieuwe seizoen langzaam dichterbij komt levert dit vragen en reacties op. Om die reden lichten wij graag toe hoe wij tot deze keuze zijn gekomen.
Lees meer >>

Nationale Trio Leagues: Play-offs en verdeling titels

maandag 25 april 2016
Zondag 24 april werd in het hele land gestreden in de Nationale Trio Leagues. In de tweede klasse stond de laatste en dus beslissende speelronde op het programma. In de hogere klasse zijn de play-offs begonnen.
Lees meer >>

Nationale Trio Leagues: Tijd voor de ontknoping!

vrijdag 22 april 2016
Zondag 24 april vallen de beslissingen in de 2e klassen van de NMTL. Daarnaast beginnen in de hogere klassen de play-offs. Wie worden de kampioenen van dit seizoen?!
Lees meer >>
1234567
 


Uitslagen, standen & statistieken
  
 


Kampioenen '17-'18
 
Eredivisie:  
1e Div. A:  
1e Div. B:  
HK A:  
HK B:  
1A:  
1B:  
1C:  
1D:  
1E:  
1F:  
2A: Knijn Bowling Team
2B: Bowling Harderwijk
2C: The Young Ones
2D: DBS Scheveningen
2E: Hego Gewoon School / Maaspoort
2F: DVAgroep.nl / Maaspoort 2
NJTL:  
NTL regio:  

Heb jij een mooie kampioensfoto van je team? Stuur 'm ons door via info@bowlen.nl.