Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Nationale Trio Leagues Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
De Nationale Trio League Seizoen 2021/2022
 
 


Gezellig, Uitdagend en op Jouw Eigen Niveau
 
De Nationale Trio League is terug! Speel met jouw (vrienden)team op jouw eigen niveau en ervaar de gezelligheid en uitdaging van de NTL. Acht keer per jaar een gezellige dag op pad, bowlen in andere bowlingcentra en op andere oliepatronen en dan ook nog eens met bowlers en teams van jouw niveau. 

Op deze pagina vind je alle informatie over het nieuwe seizoen en kun je je voor het eerst volledig online inschrijven met jouw team. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met wedstrijdzaken@nbfbowlen.nl.
 


Nieuws
 

NTL speeldag 16 januari wordt verplaatst

donderdag 30 december 2021
Op dit moment is bekend dat alle bowlingcentra in Nederland zeker tot en met 14 januari gesloten moeten blijven i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus. Omdat we van mening zijn dat teams minimaal 14 dagen voorafgaand aan een speeldag in de gelegenheid moeten zijn te trainen en/of huisleague te spelen en omdat nu nog onzeker is of de lockdown voor bowlingcentra 14 januari eindigt, hebben we het besluit genomen de speeldag van 16 januari 2022 te verplaatsen. Het is daarbij onze intentie de speeldag te verplaatsen naar zondag 12 juni 2022.
Lees meer >>

Nationale Trio Leagues gaan door

woensdag 17 november 2021
We krijgen deze week veel vragen over de nieuwe maatregelen. Begrijpelijk, het is weer zoeken wat er voor onze sport wel en niet mogelijk is. Zo krijgen we ook enkele vragen over doorgang van de Nationale Trio Leagues, waarvan aankomend weekend een speelronde op de kalender staat.
Lees meer >>

Coronatoegangsbewijs (CTB) van invloed op bowlingsport

woensdag 22 september 2021
Vanaf zaterdag 25 september zijn door de overheid de coronaregels aangepast voor de horeca. Omdat de bowlingsport in horeca wordt beoefend, hebben deze regels opnieuw invloed op onze sportbeoefening.
Lees meer >>
1234567
 


Uitslagen, standen & statistieken