Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » NBF Evenementen » Ton Zandboer Cup Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Ton Zandboer Cup 2019
 
In 2018 werden de in Den Bosch gespeelde finales gewonnen door de BV Julianadorp (scratch) en de BV Noordwijkerhout (handicap). Gaat jouw team er in 2019 met de Ton Zandboer Cup vandoor? Bespreek deelname met jouw vereniging snel en schrijf je in voor het te laat is. De deadline voor inschrijving is op vrijdag 7 december 2018.

Deelname aan de handicapeditie is mogelijk voor spelers met een pasgemiddelde van maximaal 179,99. Het handicappercentage is 70% van 180, met een maximum van 35. Spelers met een hoger pasgemiddelde mogen uitsluitend aan de scratcheditie deelnemen.

Hieronder vind je alle informatie om binnen je vereniging te bespreken. Neem voor vragen gerust contact met ons op! Mede namens Ton Zandboer zelf hopen wij jullie inschrijving te mogen ontvangen.
 
 


Mededelingen
 
"Live" loting op zaterdag 26 januari

De loting voor de 1e speelronde van de Ton Zandboer Cup 2019 is dit seizoen niet op één van de kamers van het NBF Bondsbureau verricht maar tijdens de Stedenontmoeting Jeugd die op zaterdag 26 januari werd gorganiseerd in het Claus Event Center te Hoofddorp.

Heb je zin om deze loting via Youtube nog eens te bekijken klik dan op: SCRATCH
                                                                                                                HANDICAP