Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » NBF Evenementen » Ton Zandboer Cup Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Ton Zandboer Cup 2019
 
In 2018 werden de in Den Bosch gespeelde finales gewonnen door de BV Julianadorp (scratch) en de BV Noordwijkerhout (handicap). Gaat jouw team er in 2019 met de Ton Zandboer Cup vandoor? Bespreek deelname met jouw vereniging snel en schrijf je in voor het te laat is. De deadline voor inschrijving is op vrijdag 7 december 2018.

Deelname aan de handicapeditie is mogelijk voor spelers met een pasgemiddelde van maximaal 179,99. Het handicappercentage is 70% van 180, met een maximum van 35. Spelers met een hoger pasgemiddelde mogen uitsluitend aan de scratcheditie deelnemen.

Hieronder vind je alle informatie om binnen je vereniging te bespreken. Neem voor vragen gerust contact met ons op! Mede namens Ton Zandboer zelf hopen wij jullie inschrijving te mogen ontvangen.
 
 


Mededelingen
 
Woensdag 27 maart is geloot voor de 2e ronde van de Ton Zandboer Cup 2019. In beide edities zijn nog twaalf teams over die nu gaan strijden om een plek in de finale op 29 juni 2019. 

Bekijk hier de loting zoals op woensdag verricht door Kevin de Haan en Ronald de Groot:
 
Loting 2e ronde Scratch   Loting 2e ronde Handicap